reklama
patrycjatarka
Początkująca w BB
O płci maluszka dowiedziałam się w 25 tyg. ciąży wiec to jakieś pare dni temu.Z tego co się orietuję to wcześniejsze próby mogaą być mało prawdopodobne,ponieważ dziewczynki są później widoczne.U mnie to chłopak:-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ja potrafię wyczuć po której stronie leży i jak zaczyna kopać i się przciągać mogę stwierdzić jak jest ułożony. Najczęściej i najłatwiej potrafię wyczuć pupkę i główkę i czasami nawet plecki
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Ja dokładniej zobaczę jutro ale wydaję mi się że tak samo jak Mamot . Ostatnio smyra mnie często po pęcherzu i co chwila chodzę do łazienki. Dupkę czuję po mojej lewej stronie a nogi po prawej zdecydowanie bo górki są bardzo duże na brzuchu aż się boję żeby czasem nie przebiła na wylot :-):-):-):-)
Mamuśki nie straszcie mnie dla mnie też nie miała znaczenia jaka będzie płeć dziecka ale zapewniono mnie, że będzie dziewczynka. Rany wszystkie ciuszki kupuje typowe dla córki, no cóż jak będzie inaczej to zrobię z niego cukierkowego chłopczyka no sukienek mu nie zaloże hehe. Mam nadzieję, że dzisiejsza technologia i dobre sprzęty USG jednak tak czesto nie mylą się.
reklama
Podziel się: