reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam przyszłe mamusie!Pragnę również podzielić się z Wami doświadczeniami na ten temat.Mój maluszek także wierci się strasznie,ale ma swoje pory kiedy odpoczywa.Ruchy nasilają się np.jak coś zjem,a polecam zjeść coś słodkiego wtedy maluszki w brzuszku dostają dawkę energi i wtedy to fikają koziołki.:-)pozdrawiam wszystkie mamusie Trzymajcie się!!

reklama
moja teściowa miała kaszel od kilku miesięcy i ja od razu powiedzialam jej, że to pewnie alergia. Co więcej, zrobiła prześwietlenie płuc, oskrzela - wszystko ok. Okazało się,że ma alergię na roztocza - czego wcześniej nie miała. Teraz cały dom ma wytpryskany w takich specjalnych preparatach dostępnych w aptece.

Dziewczyny;
Dużo zdrowia Wam wszystkim oraz Waszym Pociechom życzę

Oj dziewczynki, ale tu się zrobiło "okołoporodowo". Rzeczywiście niektóre z nas już za 3 tygodnie moga rodzić donoszone dzieci.:szok::-) Już tak mało zostało.

A ja to już chyba tego wątku nie będę czytać bo się denerwuje:szok:
Ostatnio jak przeczytałam posty dziewczyn to też na usg pytałam jaka płeć i nadal chłopiec:sorry2:pewnie za trzy tygodnie też o to zapytam:-D
Ja ciuszki różowe mam jeszcze po małej ale nie chodzi o to, tylko o nastawienie:dry:

Mamoociku;
ja się dzisiaj również obudziłam mniej więcej o tej samej porze co Ty - ale to dlatego, że mój ,,wspołlokator'' chrapał niemiłosiernie :angry: ale tą historię już Znacie :-D:-D:-D

Magdziarko, ja byłam niedawno na usg i młdy leży główkowo, pleckami z mojej lewej strony. I chyba tak lezał od dawan i nadal tak lezy, bo kopniaki głównie z prawej strony czuję. A z lewej na górze czasem wypina pupę i opiera się mocno pleckami.

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i życzę rozpakowania w terminie ;-):tak::-)

Do mnie też jeszcze nie dotarło, że poród tak blisko :sorry2: ale jak tylko urodzą się pierwsze czerwcówkowe dzieciaczki, to wszytsko nabierze tempa :baffled:

reklama
Dziewczyny dużo zdrówka dla Was i Waszych dzieciaczków :-):-):-) mam nadzieje, że szybko lekarze dojdą co tak naprawdę im jest i zaczną odpowiednie leczenie :tak:

A ja mam od wczoraj migrenę i wygląda na to, że szybko nie przejdzie :baffled:

Do góry