reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
CZeść dziewczyny w poniedziałek byłam na USG i okazało się że będzsie chłopak bardzo sięcieszę pozdrowienia dla wszystkich:):-)

Julia moja Kinga teraz juz nic nie beirze jednak gdy bardzo chorowala to brala serevent okresowo, flixotide na stale i singulair tez na stale. Brala to przez aeroscopic. Jednak gdy pewnego razu miala bardzo silny napad. Miala inhalcje z inhalatora i to byl berodual z sola fiozjologiczna po tym mucosolvan i oklepywanie i na koniec flixotide. Wszystko podawane jako plyny do nebulizatora . Przechodzilo jej wtedy bardzo szybko Noo i z nosa jej super schodzilo. Powiem tak ze odkad mamy inhalator to jak widze ze ja cos bierze to podaje jej mucosolvan z sola i szybko przechodzi.Wlasnie fajnie dziala to wszystko na nos .. ladnie wszystko schodzi.
Zawsze tez brala uodparniajaco cos .. i teraz latem tez bedzie brala .

Z tymi pomylkani sa niezle akcje, moja znajoma miala urodzic chlopca i dziewczynke byla zadowolona i wogole az tu przy cc wyszlo ze ma dwoch synkow, jeden bedzie chodzil w rozowych spioszkach;))) ja tez nie wiem jeszcze co mam w brzuszku, ale wazne ze zdrowe;)))

snoopy ale brzynajmniej nie będzie maiła problemu z ich rozróżnieniem :-D

Jak tak czytam te przygody ze zmianą płci ;-) to nawet mi lepiej, że nie wiem kto się u mnie tak wierci :sorry2:

To ja też już mam zupkę ugotowaną. Póżniej tylko łososia do piekarnika na chwilkę wstawiawiam i obiadek dokończony!!!! U mnie pogoda beznadziejna i nie sprzyja dobremu samopoczuciu.

a jak robisz tego łososia?? ja dziś kupiłam po raz pierwszy i też chcę spróbować :-) znalazłam jakiś prosty przepis w necie ale może masz jakiś sprawdzony?

reklama
Do góry