reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Już po rozmowie. W piątek na 10.00 na szkolenie - przyuczenie i takiego szkolenia ok 3 dni potem doktor zdecyduje czy się nadaje.:-) I tak się cieszę. W końcu do ludzi. Wieczorkiem jak Artur pójdzie spać, więcej napisze:)
Dziękuję za kciuki!!! JESTEŚCIE KOCHANE!!!!

No i jak wam mija ten mroźny dzień ?
Ja jak sobie pomyślę , że mam wracać to mi się nie chce wyjść z pracy ale jakoś będzie trzeba się ogarnąć i ruszyć do boju :-D
Umnie w pracy niby 21 stopni ale siedzę w bluzie

Dobry wieczór! Ja dotarałam do domu- alez pizgawica- szok!!!

patyczku teraz już wszstko pójdzie z górki!

Kasiu dojechałaś do domku? ;-) A co z resztą? Helloł???

witam wieczorkiem , na spokojnie już ;-)

Patyk to teraz im pokarzesz na co Ciebie stać, ja tam jestem pewna, że masz tą pracę :tak:

u nas też zimnica, ale nie aż taka jak w Wa-wie czy Kraku (o reszcie wschodniej polski nie wspominając :baffled:) a dzisiaj w tv mówili, że mróz co najmniej do końca lutego się utrzyma :dry:

Darunia to Bartuś ma imprezkę za imprezką w żłobku ;-) żeby u nas na miejscu można było coś wypożyczyć, to bym się nie produkowała :sorry2:ale tak to zawsze kaska w kieszeni ;-)

Lilianko to imprezka bardzo udana ;-)a i goście z prezentami trafili :tak: a Nadinka na pewno chciała Waszą uwagę zająć...

co do stroju... super nie jest, ale zawsze to jakieś przebranie i ciesze się, że z daleka się podoba :-p mamy postępy, bo mała wieczorem nawet chciała założyć (cały dzień wisiał w widocznym miejscu ;-)).
i mamy sukces, albo porażkę,w zależności z której strony spojrzeć, bo rano mała tradycyjnie do golasa się rozebrała i bawi sie maskotkami na łóżku, nagle się zakryła jedną, znieruchomiała i mówi siiiiiii, podnosze miśka, a tu cała poduszka w siuskach :sorry2: no i sukces - bo mała wie kiedy sika, a porażka, no cóż... zasiusiana poduszka :cool2:

Mata , nauczenie siusiania to nie łatwa sztuka , a u Was krok do przodu.
Daria nawet dojechałam bez problemu ,troszkę mnie coś chyba bierze , kładę się do wyrka , wygrzeję i do jutra przejdzie ... a co mi tu jakieś choróbsko będzie się plątać :cool2:

reklama
Do góry