reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzień Doberek !!
Kurcze ale zimnica - szok:shocked2: Mój termomentr pokazuje minus 25 stopni :sorry2:Mąż właśnie wyszedł do pracy, mama jeszcze śpi, ale jak Jej zaraz zaparze ulubionej kawy, to się obudzi ;-):tak:Dziś i jutro mam urlop, zreszta od jutra startujemy z niania, wiec chciałam Ją jednak pooglądac i poobserwowac własnym - matczynym okiem ;-):cool2:
Miłego Dnia !!

reklama
Bry! Melduje się z pracy!

Wczoraj w Smykolandzie było fajowo, Bart wybawił się z dizeciaczkami, ogólnie week przyjemnie nam minął...

Miłego dnia!!!! Lecę bo mnie juz wołają :baffled:

Basiu niech zgadne-nescafe gold:-D;-)
Darunia mam nadzieje,ze jestes cieplo ubrana!:tak:

Ja juz wykapana,umalowana,szykuje sie od wyjscia,czesc dalsza zalatwiania spraw dla kolezanki,pogoda mmmm,narazie wstaje sloneczko,widze blekitne niebo,tempka okolo 0,dziewczynki mam nadzieje,ze szybciutko mina te mrozy w pl,a potem bede zazdroscila Wam wiosny i lata,echhh to sa najpiekniejsze pory roku,przesylam gorace buziaki i do pozniej

Ostatnia edycja:
Hej kobitki, my wczoraj cały dzień u teściów bylismy, mała poszła ładnie spać u babci z m :szok: drugi dzień bez cyca ładnie minął (ale coś mi sie wydaje, że bez dziennego cycania, w nocy bardzo sie domaga mojego towarzystwa :dry: ale pomalutku ;-))
a przed chwilką skończyłam w końcu strój biedronki :-) nie wyszedł idealnie, mogłam zrobić mniejsza bombkę, wtedy lepiej by się układała, ale chyba bedzie wiadomo, że to biedronka :sorry2: modelka na razie się buntuje i mierzyć nie chce, mam nadzieję, że sie przekona, bo tyle pracy pójdzie na marne :baffled: opaski nie chce założyc, więc biedronka bezczółkowa będzie :-p
dobra lecę ogarnąć dom po tornadzie :cool2:

Witajcie laski w ten mroźny dzionek
Moja ulubiona kawa to tez nescafe ale expresso :-)
Marta fajny strój , moja Ola też zdejmuje wszelkie opaski , spinki itp.

Witam w ciele 30 latki :-)...
Dziekuje raz jeszcze za zyczenia ...:)
Impreza OK - bylo milo i wesolo
Nadia spala u babci- na drugi dzien poszlam po nia rano to przez caly dzien byla taka niedobra ze sil juz nie mialam pod wieczor.. caly czas plakala - chyba chciala odegrac sie za to, ze ja zostawilismy na noc... ale juz dzisiaj jest OK
A tak wogole to jestem w sklepie, siedze przy grzejniku w czapce i kurtce... wrr Ja CHCE WIOSNY!!!!!

W prezencie dostalam bardzo ladny komplet z bialej porcelany - talerze mniejsze i wieksze kwadratowe i do tego kubeczki z mieseczkami - i oczywiscie kasiorke - i juz mam zaplanowany zakup ladnej bielizny i rurek jeansowych :p ktore bardzo kocham!!! hihi ;)) ( pisze bo zauwazylam na tapecie BB :) temat o spodniach)

No dobra dopija capucinko juz mi zimne sie zrobilo :))
:tak:

reklama
Heloł!

Mata super strój! Mój Bart jutro ma bal karnawłowy w żłobku, będzie przebrany za supermena- wypożyczamy strój w Smykolandzie za 25 zeta, ja nie mam takich zdolności twórczych jak Ty- dlatego cieszy mnie fakt że isteniej cos takiego jak wypozyczalnie :tak:

Lilka fajnie, że imprezka udana!

Patyk trzymam kciuki za romowę- mam nadzieje że dosataniesz tą pracę!

Jesli rzuciłyście temat kawy- to ja uwielbiam tylko kawe fusiastą- jacobs kronung-(czy jak to się tam pisze) ta zieloną ;-)

A u nas też tak pizga jak na Uralu, wróciłam niedawno z zewnątrz i tak przemarzłam, że szok!!! U nas -20 dalej szok!!!! I to w dzień! :no: ja też już chce wiosny!!!!

Do góry