reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzień Doberek !!
Kurcze ale zimnica - szok:shocked2: Mój termomentr pokazuje minus 25 stopni :sorry2:Mąż właśnie wyszedł do pracy, mama jeszcze śpi, ale jak Jej zaraz zaparze ulubionej kawy, to się obudzi ;-):tak:Dziś i jutro mam urlop, zreszta od jutra startujemy z niania, wiec chciałam Ją jednak pooglądac i poobserwowac własnym - matczynym okiem ;-):cool2:
Miłego Dnia !!

reklama
Bry! Melduje się z pracy!

Wczoraj w Smykolandzie było fajowo, Bart wybawił się z dizeciaczkami, ogólnie week przyjemnie nam minął...

Miłego dnia!!!! Lecę bo mnie juz wołają :baffled:

Basiu niech zgadne-nescafe gold:-D;-)
Darunia mam nadzieje,ze jestes cieplo ubrana!:tak:

Ja juz wykapana,umalowana,szykuje sie od wyjscia,czesc dalsza zalatwiania spraw dla kolezanki,pogoda mmmm,narazie wstaje sloneczko,widze blekitne niebo,tempka okolo 0,dziewczynki mam nadzieje,ze szybciutko mina te mrozy w pl,a potem bede zazdroscila Wam wiosny i lata,echhh to sa najpiekniejsze pory roku,przesylam gorace buziaki i do pozniej

Ostatnia edycja:
Hej kobitki, my wczoraj cały dzień u teściów bylismy, mała poszła ładnie spać u babci z m :szok: drugi dzień bez cyca ładnie minął (ale coś mi sie wydaje, że bez dziennego cycania, w nocy bardzo sie domaga mojego towarzystwa :dry: ale pomalutku ;-))
a przed chwilką skończyłam w końcu strój biedronki :-) nie wyszedł idealnie, mogłam zrobić mniejsza bombkę, wtedy lepiej by się układała, ale chyba bedzie wiadomo, że to biedronka :sorry2: modelka na razie się buntuje i mierzyć nie chce, mam nadzieję, że sie przekona, bo tyle pracy pójdzie na marne :baffled: opaski nie chce założyc, więc biedronka bezczółkowa będzie :-p
dobra lecę ogarnąć dom po tornadzie :cool2:

Witajcie laski w ten mroźny dzionek
Moja ulubiona kawa to tez nescafe ale expresso :-)
Marta fajny strój , moja Ola też zdejmuje wszelkie opaski , spinki itp.

Witam w ciele 30 latki :-)...
Dziekuje raz jeszcze za zyczenia ...:)
Impreza OK - bylo milo i wesolo
Nadia spala u babci- na drugi dzien poszlam po nia rano to przez caly dzien byla taka niedobra ze sil juz nie mialam pod wieczor.. caly czas plakala - chyba chciala odegrac sie za to, ze ja zostawilismy na noc... ale juz dzisiaj jest OK
A tak wogole to jestem w sklepie, siedze przy grzejniku w czapce i kurtce... wrr Ja CHCE WIOSNY!!!!!

W prezencie dostalam bardzo ladny komplet z bialej porcelany - talerze mniejsze i wieksze kwadratowe i do tego kubeczki z mieseczkami - i oczywiscie kasiorke - i juz mam zaplanowany zakup ladnej bielizny i rurek jeansowych :p ktore bardzo kocham!!! hihi ;)) ( pisze bo zauwazylam na tapecie BB :) temat o spodniach)

No dobra dopija capucinko juz mi zimne sie zrobilo :))
:tak:

reklama
Heloł!

Mata super strój! Mój Bart jutro ma bal karnawłowy w żłobku, będzie przebrany za supermena- wypożyczamy strój w Smykolandzie za 25 zeta, ja nie mam takich zdolności twórczych jak Ty- dlatego cieszy mnie fakt że isteniej cos takiego jak wypozyczalnie :tak:

Lilka fajnie, że imprezka udana!

Patyk trzymam kciuki za romowę- mam nadzieje że dosataniesz tą pracę!

Jesli rzuciłyście temat kawy- to ja uwielbiam tylko kawe fusiastą- jacobs kronung-(czy jak to się tam pisze) ta zieloną ;-)

A u nas też tak pizga jak na Uralu, wróciłam niedawno z zewnątrz i tak przemarzłam, że szok!!! U nas -20 dalej szok!!!! I to w dzień! :no: ja też już chce wiosny!!!!

Do góry