reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie kochane...

Ach, ale mamy piękną zimę tej jesieni :rofl2: u mnie sypie jak diabli, wszędzie biało!!

Małe ładnie spały do 9, ja z nimi też :-p Adama nie ma, wzięli go z agencji do sklepu meblowego. A jeszcze wczoraj poszedł na 22 na noc i wróci dopiero koło 16 :szok:

małe nie śpią, już po śniadanku.

Basiu, dołączam do Ciebie z kawką :tak:

Daruniu, żyjesz?

Martusiu, zdrówka dla Dobrusi!!!

udanego dnia babeczki

reklama
Dzien Dobry

U nas pada deszcz z śniegiem i strasznie ale to okropnie wieje wiatr brrr:szok: ( już tęsknię za wiosną)
Wczoraj byłam u lekarza, powiedział, ze wszystko super sie goi a szwy dopiero w wtorek mi zdejmie, więc musze sie jeszcze pomęczyć...

Asiowo Gratulacje !!!
Zdróweczka dla chorujących dzieciaszków. Moj Fabianek też mial atak kaszlu w nocy, myslę ze to wina włączonych kaloryferów, wstalam w nocy do niego, dalam wody, zakrecilam kaloryfer i na chwilę otoworzylam okno i przeszedł atak ...... hmmmm
Mata nie martw się poradzisz sobie z nową sytuacją - wierzymy w Ciebie
Basia no piszę i pisze do Ciebie - gdzieś poszła??? hhmmm przykleiły sie dziewczyny do tego okna balkonowego :-)hahahaha

Marlenko Ciociu - moje gratulacje :)))

Ja dopijam caffe i będe się .............byczyła hahahahaha:rofl2:

:-DHelloł
Witam i ja po weekendzie! Ależ odpoczęłam i doiedziałam się że czeka mnie w tym semestrze jeden wyjzd do Łodzi:-D:-D nasz pomotor nazwał go "integracyjnym";-):-D:-D hihihi

U nas ok M w pracy, mała marudzi bo wyjśc nie może za oknem zimno i dyszcz:-(ok lece nadrobic weekendowe zaległości

Marlenko no to gdzie to słoneczko od Ciebie :cool2: ale nie narzekam, u mnie przynajmniej jeszcze sniegu nie ma :rofl2:
Ula integracyjny wyjazd powiadasz ;-)
Lila super wieści, szkoda, że tyle ze szwami będziesz chodzić, ale czas szybko zleci, a najważniejsze, że wszystko ładnie się goi :tak:
Maruda odpadła dopiero jak dałam jej kachę, zjadła tylko 90 ml ale jak na jej apetyt teraz to i tak dużo, od rana chodziła i cycy wołała, ale nie dałam, chociaż szoda mi jej było okropnie:-( ale nie mam już dużo mleka i wolę cycuchów już nie rozregulowywać :sorry: ciekawe ile pośpi...
co tam u Was,, cisza znów na BB... tylko nie mówcie że na spacerkach z dzieciaczkami :eek:

Ja jestem, u mnie małe odpoadły, teściowa musiała mi oczywiście na złość zrobić, zabrała Julkę i uśpiła:angry: wredota chodząca...

u mnie szaro ( sory biało), buro i ponuro, nic mi się nie chce :-(

Witajcie Dziewczyny,
ja nadal bez Syneczka, trochę się to przedłużyło, a ja już tęsknię,
dlatego wzięłam jutro wolne i z T. pędzimy po niego :tak:.
Kupiłam mu dziś kozaczki bo taaaka zima się zrobiła:szok:,
że strach pomyśleć co będzie w grudniu!

Zdróweczka dla chorowitków dużych i małych!:-)
Asiowo - gratulki - supe, że tak szybko i dobrze Ci poszło!:tak:
Basiu ja ciągle myślę o spotkaniu tylko nie mamy ciągle czasku...
Marlenka gratuluję kolejnego dzidziusia w rodzinie!
Ula to w tym miesiącu nie postudiujesz!
Ewa nareszcie A. się ruszył z domku, dobrze mu to zrobi!
Darunia luziku w pracy!
Kasiau babcie tak mają, że tylko rozpieszczaja i spełniają każde zachcianki więc nie ma się co dziwić, że przy nich dzieciaki są grzeczne!:eek:

Mejdia, u mnie na odwrót... Julka przy nas jest grzeczna a przy drakuli to diabeł wcielony :rofl2:

oj ruszył sie A ruszył, wrócił połamany, zmarznięty i mokry, az mi go szkoda... śpi z Anią właśnie... Ania raz gada raz śpi ;-) a Juluś lata, siły ma niespożyte ;-)

reklama
Witam moje panie - :szok::szok::szok: Ubrałam się dziś ciepło , przygotowałam , tylko nie wzięłam pod uwagę że nie będzie pociągu i że będę musiała wracać autobusami - 2,5 godziny wracałam do domku , nogi mi zmarzły bo buty przemiękły - szoking i to w październiku :no:

Do góry