reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
skąd ja to znam... diabeł wcielony się robi przy drakuli :szok: ale przy mnie to stara się być grzeczna i od razu ustawiam ją do pionu ;-)

Marlenka, jak tam Twoja siostrzenica????

Kasiu no to miałaś powrót do domu :eek: oby tylko choróbsko żadne Ciebie nie złapało...
Dobrusia też dziś coś usnąć nie mogła, na szczęście ma się już lepiej, katarek malutki, ładnie schodzi z zatok, apetyt wraca i tylko lekko podwyższona temperatura :tak:
dziś przed kąpaniem bawiła się w nową wersję kółka graniastego: robiła w jednym pokoju kilka obrotów dookoła własnej osi, leciała do drugiego pokoju, znów sie obkręcała, leciała znów do swojego pokoiku i tak z 10 min :sorry:
ale u nas wieje :szok: normalnie aż wiatr mi po plecach smyra jak przy kompie siedzę (a mamy okna plastikowe:eek:) jutro pewnie snieg nas nawiedzi..
co tam u Was kobitki, cisza jakby Was śnieg zasypał :cool2:.

Marysia zasnela,teraz juz usiadlam sobie na spokojnie,jutro ma byc piekny dzionek wiec wybiore sie z Marysia na plac zabaw,na obiadek zrobie rybe,dzisiaj nawiedzilam pl sklep i mam w koncu co nieco polskiego jedzonka w lodowie

Mata ciesze sie,ze Dobrusia juz zdrowieje:tak:
Ewcia jakie plany na wieczor masz?
Kasiu,ale mialas droge powrotna,brrr
Liluszko co u Ciebie?
Agusia przeginasz:sorry:gdzie Ty wogole jestes?
Joasiek?
Basia?

Właśnie właśnie , Agusi to ja też dawno nie widziałam , normalnie nasze moderatorki nas olały - nie wspomnę o Magdziarce
Dobrusia fajnie się bawi :-)

reklama
Do góry