reklama
marlena nad
:)
Moja Marysia nie chce zasnac,echhh,klikam z sypialni,wogole jest niegrzeczna,piszczy,krzyczy,bije dzieci...
marlena nad
Ewcia to jest moja bratanica,narazie sa w szpitalu wszystko oki,tylko imienia wciaz nie znam:-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Kasiu no to miałaś powrót do domu oby tylko choróbsko żadne Ciebie nie złapało...
Dobrusia też dziś coś usnąć nie mogła, na szczęście ma się już lepiej, katarek malutki, ładnie schodzi z zatok, apetyt wraca i tylko lekko podwyższona temperatura
dziś przed kąpaniem bawiła się w nową wersję kółka graniastego: robiła w jednym pokoju kilka obrotów dookoła własnej osi, leciała do drugiego pokoju, znów sie obkręcała, leciała znów do swojego pokoiku i tak z 10 min
ale u nas wieje normalnie aż wiatr mi po plecach smyra jak przy kompie siedzę (a mamy okna plastikowe) jutro pewnie snieg nas nawiedzi..
co tam u Was kobitki, cisza jakby Was śnieg zasypał .
Dobrusia też dziś coś usnąć nie mogła, na szczęście ma się już lepiej, katarek malutki, ładnie schodzi z zatok, apetyt wraca i tylko lekko podwyższona temperatura
dziś przed kąpaniem bawiła się w nową wersję kółka graniastego: robiła w jednym pokoju kilka obrotów dookoła własnej osi, leciała do drugiego pokoju, znów sie obkręcała, leciała znów do swojego pokoiku i tak z 10 min
ale u nas wieje normalnie aż wiatr mi po plecach smyra jak przy kompie siedzę (a mamy okna plastikowe) jutro pewnie snieg nas nawiedzi..
co tam u Was kobitki, cisza jakby Was śnieg zasypał .
marlena nad
Marysia zasnela,teraz juz usiadlam sobie na spokojnie,jutro ma byc piekny dzionek wiec wybiore sie z Marysia na plac zabaw,na obiadek zrobie rybe,dzisiaj nawiedzilam pl sklep i mam w koncu co nieco polskiego jedzonka w lodowie
Mata ciesze sie,ze Dobrusia juz zdrowieje
Ewcia jakie plany na wieczor masz?
Kasiu,ale mialas droge powrotna,brrr
Liluszko co u Ciebie?
Agusia przeginaszgdzie Ty wogole jestes?
Joasiek?
Basia?
Mata ciesze sie,ze Dobrusia juz zdrowieje
Ewcia jakie plany na wieczor masz?
Kasiu,ale mialas droge powrotna,brrr
Liluszko co u Ciebie?
Agusia przeginaszgdzie Ty wogole jestes?
Joasiek?
Basia?
reklama
Podziel się: