reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziś dzieciaki miały urodzinki kolegi w centrum zabaw. Domisiek szalał całe 2 godzinki nawet na sekunde nie usiadł. Szok:tak:

reklama
witam wieczorkiem:-)
ale macie zime w polsce szok:szok: m wlaczyl na chwile pilke kopana a tam pilki nie widac bo boisko biale:szok: a u nas bylo troszke pochmurno ale cieplo i nie padalo...spisala sie pogoda tej jesieni;-)
dziecko zasnelo nawet bez problemow...ale caly dzien cwiczyl cierpliwosc rodzicwo piszczac i placzac zeby mu pozwolic wejsc na schody i pojsc na gore...na dole juz sprawdzil wszystkie szafki i jest nudno a na gorze lazienka nie odkryte szuflady to dopiero jest zabawa:-D;-)
Asiowo gratuluje obrony:-)
Mata trzymam kciuki zeby z praca sie ulozylo tak jak chcesz:tak:i zdrowka dla Dobrusi:tak:
Kasiu ale mialas powrot:szok: lyknij sobie lepiej cos rozgrzewajacego;-)
Marlenko gratuluje siostrzenicy:-)
Azile skad te dzieciaki biora tyle energii?:szok:

Ostatnia edycja:
i dlaczego wy jeszcze nie spicie kobitki kochane :-D
witam was pięknym zimowym wieczorem :tak: i pytam kiedy choinkę ubieracie :-D
w nas dziś cały dzień zimno i wiatrowo :wściekła/y: ja już dziś całowałam naszą polska kochaną ziemię cała broda stłuczona boli jak ch.... wyłożyłam się jak kłoda :zawstydzona/y::sorry:
Mikołaj nie chciał wyjść mi z domu bo bał się chyba śniegu :eek: i nie spał calutki dzień bo przecież musiał siedzieć w oknie :wściekła/y:

Nie Marlenko nic poważnego tylko wstyd mi że dzieci chodzą się nie nie przewracają a taka dużo stara krowa musiała zobaczyć jak śnieg smakuje :-D

Nie Marlenko nic poważnego tylko wstyd mi że dzieci chodzą się nie nie przewracają a taka dużo stara krowa musiała zobaczyć jak śnieg smakuje :-D
:-D:-D:-D no to Ci się zima Jolu wyjątkowo zaczęła :sorry:

Ja się melduję, mała wstała przed 7, ale ładnie juz pospała, bo była tylko jedna pobudka przed 3 :tak: u nas dalej wieje, zimno i pada deszcz, na szczęście śniegu brak :cool2:

reklama

:-D:-D:-D I dobrze ze zeby cale ;-)

Asiowo - przeogromne gratulacje :-)
Mata - dasz rade z organizacja :tak: trzymam kciuki!
Marlenka, Wilmek - skapicie tej pogody i sloneczka :-p

Witam sie i ja nareszcie :tak:

I przepraszam ze nie pisalam... Wybaczycie, prawda? :sorry:
U nas dzien za dniem leci, Ola w domu szaleje, czasami nadazyc za nia nie moge (Azile ;-)) jakies codzienne obowiazki... i tak mija czas ;-) Duomąż (ostatnio tak do siebie mowimy :-D duomaz, duozona bo po polsku podwojnymaz za dlugo :-D) mnie rozpieszcza - wieczorami i w weekendy :tak: Ehh.. Fajnie jest :-D Teraz troche zaniemogl, katar ma okropny i troche sie od nas izoluje :sorry: No ale przez to mam nadzieje ze nie zlapie Olci :zawstydzona/y:
Milego dzionka :tak: zebyscie nie musialy za czesto na ten ziab wychodzic :sorry:

Do góry