reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Asiowo Gratulejszyn :-)
Martocha - powodzenia - oby facio zadzwonił z pomyślnymi wieściami .
Basiucha - mam nadzieję że u Ciebie krzywa idzie już tylko w górę :-)
Ewunia - moja mama z kolei uważa że ona lepiej wszystko potrafi zrobić przy małej bo u mnie jest inna - jej śpi 3 godziny ale jak ona zasłoni zasłony i panuje grobowa cisza to nic dziwnego - ja ją chciałam nauczyć spać pprzy lekkim hałasie co by nie chodzić na palcach a tu proszę - babcia nauczyła ją spać w ciszy i teraz mi w soboty i niedzielę śpi raptem godzinę - a jej 3 ( choć to akurat jest dobre bo mama się przy niej jednak nie zmęczy - tylko po co ta gadka )

Asiowo-wielkie gratulacje!!!!!!!:-):-):-)

Z Maja juz dobrze,po tej krwi wiecej juz nie wymiotowala.Uffff......
Wiec jutro jedziemy zwyczajnie do pracy.

reklama
My po wizycie u lekarza. Mała ma infekcje gardła, na szczęście to nie angina i osłuchowo jest czysta, mimo okropnego kataru... do tego zatkane zatoki i znów antybiotyk, jednak babeczka miała racje mówiac, że zazwyczaj każde dziecko ma predyspozycje do jakiejś choroby i u nas padło na górne drogi oddechowe...
teraz usnęła, ale prawie nie tknęła kolacji, więc chyba w nocy cos będzie chciała jeść...
co do pracy to mam nadzieję, że sie uda, organizacyjnie mamy to mniej więcej dopięte i przyszły tydzień to optymalny czas na rozpoczęcie pracy ;-) chociaż nie ukrywam, że mam pewne wątpliwości czy dam radę, nie tylko w domu,a le przede wszystkim czy podołam obowiazkom, bo sporo tego by miało być...

Do góry