reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ewunia tak jak pisałam, pić będziemy dopiero po telefonie ;-)
mała ma 39 gorączki...
zmykam do bidulki
mała ma 39 gorączki...
zmykam do bidulki
A
Asiowo
Gość
wpadłam tylko na chwile sie pochwalic, ze obroniłam się na 4
Zaraz jedziemy na msze za moich Śp. dziadków... napisze wiecej wieczorem
Zaraz jedziemy na msze za moich Śp. dziadków... napisze wiecej wieczorem
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Asiowo gratuluję!!!
mata-kow
Asiowo gratulacje!!!
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Asiowo Gratulejszyn :-)
Martocha - powodzenia - oby facio zadzwonił z pomyślnymi wieściami .
Basiucha - mam nadzieję że u Ciebie krzywa idzie już tylko w górę :-)
Ewunia - moja mama z kolei uważa że ona lepiej wszystko potrafi zrobić przy małej bo u mnie jest inna - jej śpi 3 godziny ale jak ona zasłoni zasłony i panuje grobowa cisza to nic dziwnego - ja ją chciałam nauczyć spać pprzy lekkim hałasie co by nie chodzić na palcach a tu proszę - babcia nauczyła ją spać w ciszy i teraz mi w soboty i niedzielę śpi raptem godzinę - a jej 3 ( choć to akurat jest dobre bo mama się przy niej jednak nie zmęczy - tylko po co ta gadka )
Martocha - powodzenia - oby facio zadzwonił z pomyślnymi wieściami .
Basiucha - mam nadzieję że u Ciebie krzywa idzie już tylko w górę :-)
Ewunia - moja mama z kolei uważa że ona lepiej wszystko potrafi zrobić przy małej bo u mnie jest inna - jej śpi 3 godziny ale jak ona zasłoni zasłony i panuje grobowa cisza to nic dziwnego - ja ją chciałam nauczyć spać pprzy lekkim hałasie co by nie chodzić na palcach a tu proszę - babcia nauczyła ją spać w ciszy i teraz mi w soboty i niedzielę śpi raptem godzinę - a jej 3 ( choć to akurat jest dobre bo mama się przy niej jednak nie zmęczy - tylko po co ta gadka )
reklama
mata-kow
My po wizycie u lekarza. Mała ma infekcje gardła, na szczęście to nie angina i osłuchowo jest czysta, mimo okropnego kataru... do tego zatkane zatoki i znów antybiotyk, jednak babeczka miała racje mówiac, że zazwyczaj każde dziecko ma predyspozycje do jakiejś choroby i u nas padło na górne drogi oddechowe...
teraz usnęła, ale prawie nie tknęła kolacji, więc chyba w nocy cos będzie chciała jeść...
co do pracy to mam nadzieję, że sie uda, organizacyjnie mamy to mniej więcej dopięte i przyszły tydzień to optymalny czas na rozpoczęcie pracy ;-) chociaż nie ukrywam, że mam pewne wątpliwości czy dam radę, nie tylko w domu,a le przede wszystkim czy podołam obowiazkom, bo sporo tego by miało być...
teraz usnęła, ale prawie nie tknęła kolacji, więc chyba w nocy cos będzie chciała jeść...
co do pracy to mam nadzieję, że sie uda, organizacyjnie mamy to mniej więcej dopięte i przyszły tydzień to optymalny czas na rozpoczęcie pracy ;-) chociaż nie ukrywam, że mam pewne wątpliwości czy dam radę, nie tylko w domu,a le przede wszystkim czy podołam obowiazkom, bo sporo tego by miało być...
Podziel się: