reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Piotruś też jeszcze nie posiada żadnego ząbka, ciekawe ile przyjdzie nam czekać.
Dziś dałam mu 2 łyżeczki ziemniaczka z moim mlekiem, nawet chętnie zjadł :-)

Hej dziewczyny!
Chyba idą ząbki bo mały dziś dał mi popalić :baffled: co do jedzenia to lepiej ale ciągle chce być blisko cyca lub na rękach - dziś to już traciłam cierpliwość bo ciągle jęczy :wściekła/y: (nie dziwię się pewnie go swędzą te okropne dziąsła) - ale od słuchania tego na okrągło to już zwariować można :angry: no ale teraz śpi przytulił do tatusia a ja na bb odpoczywam. Zaraz zmykam pod prysznic :tak:
Azile gratuluję ząbka i życzę dzieciaczkom zdrowia :-)
co do prośby koleżanki w sprawie wątku zamkniętego to ja nie widzę przeszkód w sumie to tylko nazwy wątków a nie dostęp do nich :tak:
Julia gratulki 6 miesięcy :-D
Jola współczuję ale do 20 -tego czas szybko leci i odbijesz sobie ten czas nieobecności z małym :tak:

P.s. tak się zasatnawiałam czy my już zawsze bedzięmy utrzymywac ze sobą kontakt :tak: np. za kilkanaście lat ciekawe czy dalej ktoś z nas bedzie siedział na czerwcókach 2008 :-) mam nadzijeję, że tak, bo tak mi się smutno zrobiło, jak pomyślałam, że nikt nie bedzie się już udzielał :-(

Spoko!!! Na innym wątku zastanawiałyśmy się z dziewczynami nad tym samym i jedna wyskoczyła z tekstem że pewno że tak tylko suwaczki będą inne MAM JESZCZE 4 ZĘBY i DO EMERYTURY ZOSTAŁO...:-D:-D:-D

Witajcie.Z tej strony mama czerwcowa 2007.
Piszę do Was, gdyż mam pytanie w związku z Waszym działem zamkniętym.
Konkretnie to piszę pracę mgr, o BB i jestem na etapie wątków zamknietych.
Jeśli byłaby taka możliwość, to chciałabym się dowiedzieć jakie tematy, wątki macie w tym dziale.
Nie chodzi mi o żadne szczegóły, jedynie o ich nazwy.
Na przykład my mamy: nasze dane czy zdjęcia dzieciaczków.
Mam nadzieję, że dobrze odczytacie moje intencje ;-), ale jeśli uznacie, że byłoby to naruszenie Waszej prywatności to oczywiście uznajcie moją prośbę za nieważną.
Pisałam wczoraj do Waszej koleżanki magdziary, ale uważam, że wszystkie powinnyście wiedzieć o mojej prośbie.
Serdecznie pozdrawiam. Agnieszka.

hMMMMM można się zgodzić:confused:

Dziś kończy 6 miesięcy:szok:

Gratuluję i wszystkiego naj!!!

Azile gratulacje dla Domisia za ząbka!

Spoko!!! Na innym wątku zastanawiałyśmy się z dziewczynami nad tym samym i jedna wyskoczyła z tekstem że pewno że tak tylko suwaczki będą inne MAM JESZCZE 4 ZĘBY i DO EMERYTURY ZOSTAŁO...:-D:-D:-D
:-D:-D:-D

Ja też myślę,że mozna same tytuły naszych wątków udostępnic :blink:

Julia gratuluje 6 miesięcy!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) I nagrody!!!

Aniknulka a słyszałaś o takim żelu na dziąsełka Olarejl- czy coś w tym stylu, koleżanka go miała i jak sobie nałożyłam na język to mi zdrętwiał :szok::szok::szok: takie mocne działanie!!!

Ale jestem wykończona, nawet nie mam siły pisac... zaraz chyba się położe, ale czekam bo Ł walczy z Bartem tzn. usypia go ;-)

witam wszystkie mamy :-)
dawno mnie nie bylo wiec w skrocie napisze co u mojego malego lobuza korzystajac z okazji ze spi;-) przedewszystkim to chyba taki maly nie jest bo miesiac temu wazyl 8300 :-D
ma juz dwie dolne jedynki i chyba mecza go gorne bo maruda straszna a w nocy pobudki na smoka co godzine...je w nocy 2 razy po jakies 180ml..takze raczej naleze do tych mamus niewysypiajacych sie :no: obiadki tez juz je czasami zje caly sloiczek a innym razem 3 lyzeczki...
to tyle narazie...zycze bezbolesnego szybkiego zabkowania i przespanych nocek:-) pozdrawiam :-)

Julia, gratulacje z okazji 6 miesięcy!

Ale mnie dziś M wystraszył. Jak wrócił z pracy, zajął się małym a ja wyskoczyłam na szybkie zakupy do spożywczego. Nie wzięłam kluczy. Wracam po 30 min, pukam...nic, dzwonię dzwonkiem, nadal nic. Zadzwoniłam na telefon M...nie odbiera. Ja cała w nerwach...że albo coś się im stało albo nagle musieli pojechać do szpitala. Po prostu gonitwa czarnych myśli:no:. Zaczęłam się mocno dobijać...w końcu po 5 min M otworzył. Okazało się, że się tak świetnie z małym bawili, że nie słyszeli dzwonka (puszczali melodyjki itp). Nie wiem jak to mozliwe, mamy małe mieszkanie i dość głośny dzwonek:baffled:. Na szczęście nic się nie stało...tylko mamusia o mało zawału pod drzwiami nie dostała:dry:.

reklama
A miałabyś czas na spotkanie? :-)

\. :-)
Oczywiście. Tylko napisz mi jak wolisz. Bo mąż idzie na walki bokserskie a ja nie. Najprawdopodobniej będziemy spać u mojej przyjaciółki, z mężem której mój idzie na te walki. I abo w piatek pod wieczór mogę się z Tobą spotkac albo w sobotę w ciągu dnia. Mi w zasadzie wszystko jedno. Chetnie zobaczę jak podrósł Staś i Wojaciaszek. Tylko tak jak pisałam bez chłopców będę. Raczej.

Wilmek - miło że się odezwałaś.
A ja dzisiaj była u Olka w szkole . Robiliśmy ozdoby swiąteczne na kiermasz. Zrobiłam aniołka.:tak::-)
Niedawno wróciłam z tańca. mam juz zajęcia z flamenco przedłużone i chodzę na
1, 5 godziny i zapisałam się też na poniedziałki. To taki relaks. Oczyszczam umysł. Nie myślę o niczym!!!!!

Do góry