na 100% przyjadę. Teraz 12 grudnia ruszam na Warszawe na weekend ale bez pociech.
A miałabyś czas na spotkanie? :-)
A ja sie dziś wyspałam. Staś przespał całą noc i obudził się dopiero 6.20. :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na 100% przyjadę. Teraz 12 grudnia ruszam na Warszawe na weekend ale bez pociech.
Julia a co do za konkurs?
Moj Wojttek tez juz spi i chyba tez zaraz sie poloze
P.s. tak się zasatnawiałam czy my już zawsze bedzięmy utrzymywac ze sobą kontakt np. za kilkanaście lat ciekawe czy dalej ktoś z nas bedzie siedział na czerwcókach 2008 :-) mam nadzijeję, że tak, bo tak mi się smutno zrobiło, jak pomyślałam, że nikt nie bedzie się już udzielał :-(
Witajcie.Z tej strony mama czerwcowa 2007.
Piszę do Was, gdyż mam pytanie w związku z Waszym działem zamkniętym.
Konkretnie to piszę pracę mgr, o BB i jestem na etapie wątków zamknietych.
Jeśli byłaby taka możliwość, to chciałabym się dowiedzieć jakie tematy, wątki macie w tym dziale.
Nie chodzi mi o żadne szczegóły, jedynie o ich nazwy.
Na przykład my mamy: nasze dane czy zdjęcia dzieciaczków.
Mam nadzieję, że dobrze odczytacie moje intencje ;-), ale jeśli uznacie, że byłoby to naruszenie Waszej prywatności to oczywiście uznajcie moją prośbę za nieważną.
Pisałam wczoraj do Waszej koleżanki magdziary, ale uważam, że wszystkie powinnyście wiedzieć o mojej prośbie.
Serdecznie pozdrawiam. Agnieszka.
Dziś kończy 6 miesięcy
Spoko!!! Na innym wątku zastanawiałyśmy się z dziewczynami nad tym samym i jedna wyskoczyła z tekstem że pewno że tak tylko suwaczki będą inne MAM JESZCZE 4 ZĘBY i DO EMERYTURY ZOSTAŁO...
Oczywiście. Tylko napisz mi jak wolisz. Bo mąż idzie na walki bokserskie a ja nie. Najprawdopodobniej będziemy spać u mojej przyjaciółki, z mężem której mój idzie na te walki. I abo w piatek pod wieczór mogę się z Tobą spotkac albo w sobotę w ciągu dnia. Mi w zasadzie wszystko jedno. Chetnie zobaczę jak podrósł Staś i Wojaciaszek. Tylko tak jak pisałam bez chłopców będę. Raczej.A miałabyś czas na spotkanie? :-)
\. :-)