reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Widzę, że dzieciaczki dały Wam dzisiajw kosć. U nas odpukać w miarę spokojnie. Ale jeszcze nocka przede mną więc nie zapeszam.
Azile gratuluję ząbka:tak::-) i zdrówka dzieciaczkom oczywiście życzę:tak:

Ja tez mam nadzieję, że wytrwamy na BB dłuuugo dłuuugo:-). Szkoda tylko, że tak się wykruszyłyśmy. Ale jeszcze troszkę nas zostało na szczęście. A o spotkaniu mogłybyśmy na poważnie pomysleć na wiosnę. Miłoby było:-)

Głuszku ja Kacpra budzę jak śpi za długo albo zaśnie za późno. Czasami serce mi się kroi bo tak smacznie śpi, ale wiem że wtedy pójdzie w miarę normalnie spać.

reklama
Witam z rana.
Ja się dziś wyspałam w miarę, mała budziła się w nocy ale na krótko i spaliśmy do 8 :szok:
Daruunia moja siostra się ostatnio zdziwiła że my jeszcze piszemy bo myślała że to tylko do porodu (mam nadzieję że wieczór był udany )
Miłego dnia mamusie :-)

Dzień dobry z rana. U nas śliczna pogoda, słońce. Na pewno pójdziemy na spacerek, bo wczoraj cały dzień w domy siedzieliśmy z małym. Ja się dziś wyspałam...chociaż Krzyś budził się w nocy 4 razy. Cyba już się przyzwyczaiłam do nocnego wstawania... i jeżeli tylko mały nie budzi się częsciej niż co 2,5-3 godziny, to ja jestem wypoczęta :tak:. Gorzej by było, gdybym chodziła codziennie do pracy. Ale jestem w domu i kiedy mały śpi w ciągu dnia (tak jak teraz), to ja tez mogę chwilę odetchnąć:tak:.

Azile, gratulujemy ząbka:tak:.

Agusia, ja też budzę Krzysia po południu. Generalnie nie daję mu spać dłużej niż do 17. Przed snem nocnym musi mieć 2,5 godz aktywności...inaczej trudno mu zasnąć. Oczywiście pomijam dni, kiedy miał szczepienie albo za dużo wrażeń, bo byli np goście. Wtedy śpi ile tylko chce.

Miłego dnia wszystkim.

Hej mamuśki. U nas nocka standardowo. Pogode mamy śliczną więc chyba zaraz na spacerek się wybierzemy.

My wczoraj na urodzinach mojej teściowej byliśmy.:baffled: mała tak dała im popalić , strasznie niedobra byłą wczoraj:baffled: zaczynam sie martwić bo mała nie chce mi jeść mleka jak zje 3 razy na dobe po 150 ml to już sukces. Za to wszystko inne wcina bez marudzenia. Nie wiem co ja mam już z nią zrobić:dry:

witam

U mnie nocka standartowo czyli pobudka o 4:40:tak::szok: i spała do 7:tak:
U nas tez dzis ładnie, tylko zimno... wczoraj przyszedł spiworek do wozka wiec bez problemu moge brac mała na dwór:-D narazie ucina sobie drzemke, juz 1,5h, ale po południu pojdziemy na spacerek:tak:

Witajcie w południe

Dzisiejsza nocka była całkiem spokojna, Nadia na chwilkę pomarudziła po 4 i dalam jej jedzonko i spala do 8 , Fabio tez nie kasłał - Wyspaliśmy sie !!! :-D:-)

Piękna pogoda w łódzkiem, słoneczko cudniaste - a my na 13 idziemy na szczepienie - ciekawa jestem ile wazy
Głuszku moja Nadia ma 6,5 miesiąca i nadal ząbków nie ma... taka jej uroda , a Fabiankowi też wyszły jak miał 7 miesięcy

Miłego Dzionka :happy2:

Witajcie.Z tej strony mama czerwcowa 2007.
Piszę do Was, gdyż mam pytanie w związku z Waszym działem zamkniętym.
Konkretnie to piszę pracę mgr, o BB i jestem na etapie wątków zamknietych.
Jeśli byłaby taka możliwość, to chciałabym się dowiedzieć jakie tematy, wątki macie w tym dziale.
Nie chodzi mi o żadne szczegóły, jedynie o ich nazwy.
Na przykład my mamy: nasze dane czy zdjęcia dzieciaczków.
Mam nadzieję, że dobrze odczytacie moje intencje ;-), ale jeśli uznacie, że byłoby to naruszenie Waszej prywatności to oczywiście uznajcie moją prośbę za nieważną.
Pisałam wczoraj do Waszej koleżanki magdziary, ale uważam, że wszystkie powinnyście wiedzieć o mojej prośbie.
Serdecznie pozdrawiam. Agnieszka.

reklama
j Kto jeszze nie ma zabka.

My nie mamy ząbka jeszcze

Mam nadzieję, ze to nie ostatnie nasze spotkanie. W końcu na Mazurach czeka Olkowa piłka :zawstydzona/y::-D

Kasiu, ja też planuję basen dla Stasia. Jak wszystko dobrze pójdzie, to pierwszy raz idziemy za 10 dni.
.

na 100% przyjadę. Teraz 12 grudnia ruszam na Warszawe na weekend ale bez pociech.

Z naszego basenu nici bo się wykruszyła jedna koleżanka co miała iść a samej mi się nie chce. Poza tym i tak mamy dużo zajęć. A Olek ostatnio jeszcze wymyślił Klub Małego Iluzjonisty. padam!!!

Co do prośby koleżanki agik 25. to mam pytanie. Czy mamay z innych for też prosiłaś ? i czy zgodziły się?

Do góry