reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam Was my juz nie spimy od 5 wypilam kawke i juz sie obudzilam Marysia teraz troszke sie bawi i oglada wiadomosci,hihi zaraz bede bajeczki to sie troszke pocieszy,wstawilam pranko na gotowanie bo juz kilka bluzeczek ubrudzilysmy i sliniaczki tez,ale by bylo super jakbysmy sie spotkaly wszystkie,pozdrawiam zycze milego dnia:-D

reklama
Cześć kobietki.
U nas wczoraj wieczorem znów mleczko było ble. Dlatego przez sen zatankowałam małego koło 23ej i spał do 6;30 . Jestem w miarę wyspana. Teraz biorę się do porządków. Potem jadę do pracy odebrać paczki ze słodkościami.Odebrać Olka ze szkoły. Dzisiaj oddajemy chłopców na noc do babci. W końcu wyśpię się porządnie. Jutro zamierzam od rana powalczyć z kuchnią tak porządnie już na świata - płytki itp.Ale to się wszystko zobaczy. Ogólnie jakaś zmęczona jestem. Idę na sniadanko, a na kawkę wrócę do Was!

Witam Magdziarko no to ty sobie dzisiaj pospalas ja niestety nie,a tyle mam dzisiaj do zalatwienia mama jest u mnie wiec zostanie z Marysia a ja polatam sama to bedzie szybciej,aha i korzystajac z jej obecnosci biore dzisiaj na spacer i do banku pewna staruszke ja kiedys sie nia opiekowalam przed ciaza traktowalam to jako zajecie dodatkowe znam ja juz prawie piec lat wiec dzien spedze zupelnie inaczej niz zwykle:tak:

Witajcie mamusie :-)

oj zazdroszczę wysypiania się. u nas ząbki chyba niedługo wyskoczą, bo mała budzi się co kilkanaście minut z płaczem, cycać nie chce... spała od 21 do 5 z 3 pobudkami na cyca i nie wiem ile razy w międzyczasie ją lulałam :baffled: ja na rzęsach chodzę, ale mam nadzieję, że kawka mnie na nogi postawi ;-)
wczoaj zamówiłam firanki do pokoju małej i do dużego (tylko tu nie ma jeszcze karnisza :baffled:) no i jestem ciekawa kiedy ja je uszyję :dry: najważniejsze, że będą ;-)

miłego dnia, zapewne będę Was podczytywać, a jak znajdę czas, to może odpiszę ;-)

Witajcie:-) Korzystam jeszcze z chwili, że Kuba leży w łóżeczku i wpadlam na BB na kawkę:-D Nocka do przejścia, pobudka o 4,50 zjadł i stwierdził, że się wyspał. Ale nie podchodziłam do niego bo tylko leżał i kwękał aż w końcu zasnął ok. 6 i pospał do 7,30. Ja już nie chcę lepszych nocek, wystarczy mi tak jak jest byleby się tylko nie pogorszyło:-D

Mata oby Dobrusi szybciutko wyszły ząbki i trochę odpoczynku Ci dała. Tulaski:tak:

Marlena ale z Marysi ranny ptaszek:szok:

Witaj Agusia:-D
Mata zycze abys wkoncu sie wyspala kochana ty z nas chyba masz najgorzej,ale zabki u Marysi to jeszcze przedemna zobaczymy jak bedzie,jak tylko zawiesisz firaneczki wklej zdjecie jestem bardzo ich ciekawa:tak:

Witam kobitki z rana
Moja Ola wstała 6,30 i wierciła się w łóżku na całego. Teraz też się strasznie dźwiga i łazi po naszym łóżku.
Miłego dzionka

Witajcie
U nas nocka hmm powiedzmy nie najgorsza, Nadia marudziła po 3 ale dalam jej smoka i obudziła sie przed 5 na jedzonko i pozniej spała do 7:30.
Fabianek tez mało kaszlał w nocy.
Ja juz po sniadanku, popijam herbatkę ( niestety kawy nie mogę pic :((( przez to moje schorzenie)

A mi się śniło że urodziłam 4 - raczki :szok:
Największym problemem we śnie nie była kasa ani małe mieszkanie tylko nadanie dzieciom imion:-D:-D:-D
Co za sny :baffled:

reklama
Hmmm Kasiau hehe - dla mnie to byłby koszmar jakbym naprawdę miala jeszcze miec 4 dzieci :szok: mnie juz dwójka starczy hehe - no tak problem z wyborem imienia to dylemat, moja kolezanka w lutym rodzi drugiego syna i od poczatku ciąży nie moze imienia nadać dziecku ...

Do góry