reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Cześć:-) U nas nocka super. Kuba obudził się o 5.20 zjadł i pospał do 7,10. Tak więc wszyscy wyspani. Za to w dzień dzisiaj łobuzuje. Ale akumulatory naadowałam w nocy więc nie jest żle. My też jeszcze bezzębni jesteśmy. Kacper miał 9 miesięcy jak zaczęły mu zębiska wyłazić więc cierpliwie czekam:tak:
Pogoda tak sobie pochmurno i zimno, ale na spacer się wybierzemy to odrazu dobiiorę Kacpra z przedszkola

reklama
Hej.
Prowadzę analizę tematu na przykładzie mam czerwcowych, watki zamkniete pojawiły się w 2006 roku, tam dziewczyny mają otwarcie napisane jakie wątki zamykają, więc pytać nie musiałam.:
"Dziewczyny - pisałam do moderatora w tej sprawie i mam wysłać listę wątków i nicki, ja proponuje "zdjęcia naszych maluszków" i "poznajmy sie blizej", co wy na to?"- to od czerwcówek 2006.

"Moje" czerwcówki się zgodziły.
A Wy zrobicie jak uważacie. :tak:
Pozdrawiam.

Własnie wrócilam z szczepienia - padam, 2 h sie nastałysmy , naszczescie Nadia zasnęła, zajelam kolejkę i poszlam do parku posiedziec...
:szok:Moja Nadia waży 8900 i ma 78 cm. Hmm kawał z niej kobitki , jak tak dalej pójdzie to niedlugo przerośnie Fabiana ;-):-D

Witajcie!!!
Ale dzisiaj miałam dzień, sprzątanie, gotowanie, spacer, zakupy- dopiero teraz włączyła kompa :szok:
Lilianko ale Nadia pięknie przybiera!!!!

Bartek właśnie ucina drzemkę, a ja mam chwilę dla siebie :tak:

Lilianko Nadia to kawal kobitki .
Co do zabka moj Wojtek tez jeszcze nie ma
U nas nocka normalna jedno budzenie ok 3 a pozniej o 6.30 .
W dzien dzisiaj Wojtek tez wyjatkowo grzeczny. Oby mu tak do wieczora zostalo.
Ja za to jakas taka wyzuta jestem. Normalnie jakby ktos ze mnie spuscil poiwetrze.

Witam Was moje drogie ja caly dzien dzisiaj w domku pierwszy raz chyba od 2mcy taka pogoda byla okropna,ze nosa nie chcialo mi sie wychylic:tak:Marysia ok pospala tylko troszeczke w dzien juz ja wykapalam i czekamy na karmienie potem bede miala troszke czasu dla siebie troszke jestem zmeczona;-)

Jakiś spokój dzisiaj na BB :-)
Moja Nadia przed 20 padła - myślę,że to wynik szczepionki hmm ciekawa jestem tylko jaka dzisiaj bedzie nocka.
A mnie coś pobolewa głowa:baffled: Fabio i m poszli do sklepu, dlatego szybko wsoczylam na bb a tu prawie nikogo nie ma... poza tym mnie jakis błąd na zamkniętym wychodzi, pokazuje mi wiadomosci z przedwczoraj a nowych już nie:angry::confused:

Witam Was
Ostatnio nie mam weny na pisanie:no:
Mały nadal marudny bo ząbki mu dokuczają i szczepienie ostatnio mieliśmy
ale nie było zle waży 8800.
Dziś kończy 6 miesięcy:szok:
Chciałam się pochwalić,że był konkurs na allegro i jestem wśród 20 laureatów i dostane upominek na mikołajki:-)

reklama
Do góry