reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Wracając do ciuchów, to kupiłam fajne legginsy w mertesie, akurat na teraz, są bawełniane z wysokim stanem, nic nie uciska
Ja sobie zamówiłam dresy ciążowe na zalando od Anny field bo dostałam jakąś zniżkę -40zl i są całkiem spoko. Myślę że będą rosły razem ze mną. A tak to muszę pogrzebać bo mam jeszcze coś z poprzedniej ciąży

reklama
Dziewczyny, mnie od tamtego tygodnia trzyma przeziębienie, na szczęście bez gorączki, ale mokry, męczący kaszel... Martwię się, żeby się to nie przemienił w coś poważniejszego i jaki wpływ może to mieć na Maluszka (wszyscy mówią że 1 trymestr jest najwrażliwszy...)

Byłam u lekarza, to pozwoliła mi stosować sterydy wziewne i donosowe których używam na codzień z uwagi na astmę a poza tym kazała robić inhalacje z nebbudu. Mówi że w sumie w ziazy to tyle co może mi polecić, ewe tualnie jak objawy nie będą ustępować to antybiotyk...

Hej od wczoraj mnie boli/kluje gdy sobie lekko przycisnę w lewym dolnym kwadracie brzucha, albo jajnik albo jelito? byłam u ginekologa dziś i tam ginekologicznie było dobrze.. do tego też cały czas czuję parcie na stolec mimo że się załatwiam normalnie. Świruje już i naczytałam się o chorobach jelita

Hej od wczoraj mnie boli/kluje gdy sobie lekko przycisnę w lewym dolnym kwadracie brzucha, albo jajnik albo jelito? byłam u ginekologa dziś i tam ginekologicznie było dobrze.. do tego też cały czas czuję parcie na stolec mimo że się załatwiam normalnie. Świruje już i naczytałam się o chorobach jelita
Ale samo od siebie tez boli czy tylko jak przyciśniesz?

Hej po weekedzie!
Mi czas szybko leci ale to dlatego ze mam ogrom pracy także dni lecą jak szalone.
U mnie z samopoczuciem jakby lepiej, dziś 8+6 mam nadzieję że tak już zostanie.
Co do wyprawki ja ruszam z tematem po nowym roku, wolę co miesiąc trochę kupić niż później wszystko na raz. Tym bardziej że nadal siedzimy w wykańczaniu domu więc pieniądze ciągle uciekają.

@Travel92 a może spróbuj syrop z cebuli na kaszel?

reklama
Do góry