Ja jestem w 2022 nadal, dobrze się zgrałysmyA tak z ciekawości zapytam dziewczyny, które mają już dzieciaki. Byłyście w zamkniętych grupach w poprzednich ciążach? Jeśli tak to czy one jeszcze funkcjonują czy zmarly śmiercią naturalną???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem w 2022 nadal, dobrze się zgrałysmyA tak z ciekawości zapytam dziewczyny, które mają już dzieciaki. Byłyście w zamkniętych grupach w poprzednich ciążach? Jeśli tak to czy one jeszcze funkcjonują czy zmarly śmiercią naturalną???
Ja też w 2022 i dalej funkcjonuje, fajne dziewczyny są, z jedna nawet spotykamy się w realu jak jestem w PolsceA tak z ciekawości zapytam dziewczyny, które mają już dzieciaki. Byłyście w zamkniętych grupach w poprzednich ciążach? Jeśli tak to czy one jeszcze funkcjonują czy zmarly śmiercią naturalną???
Dziewczyny! Pamiętacie może z pierwszej ciąży czy pierwsze prenatalne są przez brzuch czy przez pochwę?
Tak, funkcjonuje ta grupa nadal mamy kontakt. Może nie aż tak częsty jak w ciąży ale na bieżąco się informujemy.A tak z ciekawości zapytam dziewczyny, które mają już dzieciaki. Byłyście w zamkniętych grupach w poprzednich ciążach? Jeśli tak to czy one jeszcze funkcjonują czy zmarly śmiercią naturalną???
Przez brzuchDziewczyny! Pamiętacie może z pierwszej ciąży czy pierwsze prenatalne są przez brzuch czy przez pochwę?
ja miałam przez brzuch, ale to chyba zależy od wielu czynników. Jak macica jest ułożona - w tylo zgięciu gorzej widać , od tkanki tłuszczowejDziewczyny! Pamiętacie może z pierwszej ciąży czy pierwsze prenatalne są przez brzuch czy przez pochwę?
Byłam w jednej na parenting- umarła i w dwóch na FB - funkcjonują.A tak z ciekawości zapytam dziewczyny, które mają już dzieciaki. Byłyście w zamkniętych grupach w poprzednich ciążach? Jeśli tak to czy one jeszcze funkcjonują czy zmarly śmiercią naturalną???
Przez brzuchDziewczyny! Pamiętacie może z pierwszej ciąży czy pierwsze prenatalne są przez brzuch czy przez pochwę?