reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Ja też poprosiłam o dołączenie. Obym tym razem nie musiała opuścić prywatnego wątku jak poprzednio 💔.
Jeszcze aż tak aktywnie nie działam na grupie, ale staram się być na bieżąco. Też już jestem zapisana na prenatalne, ale dopiero 23.11 to będzie 13tc.
To koją druga ciąża, poprzednia 3 lata temu poronienie zatrzymane 8-9tc.
Jutro zaczynam 11tc. Z om termin na 02.06.2025, ale coś czuję, że na prenatalnych wyjdzie maj.
Ale coś na to wskazywało po wynikach z USG że serduszko jest słabsze ?

Ale coś na to wskazywało po wynikach z USG że serduszko jest słabsU mnie serduszko

Ale coś na to wskazywało po wynikach z USG że serduszko jest słabsze ?
U mnie było tak,że byłam na wizycie pamiętam bylo 7+1 i było wszystko w porządku. Kolejna wizyta była za 3 tygodnie. Okazało się,że serduszko zatrzymało się na 7+3. Nic nie wskazywało na to,że jest coś nie tak. To była moja pierwsza ciąża i nie do końca pamiętam jak to było z objawami czy ustały czy nie.

My wygląda na to, że drugi raz w tym roku będziemy się żegnać z wątkiem. Beta przedwoczoraj 30706, dzisiaj 28882. Spada... Jak na złość moja ginekolog na l4, nowy lekarz, do którego zostałam od niej przepisana dopiero w środę. Rano mimo braku jakichkolwiek objawów, nie licząc kłucia w prawym jajniku pojadę na izbę, żeby nie czekać i jak najszybciej mieć to wszystko za sobą...

reklama
My wygląda na to, że drugi raz w tym roku będziemy się żegnać z wątkiem. Beta przedwoczoraj 30706, dzisiaj 28882. Spada... Jak na złość moja ginekolog na l4, nowy lekarz, do którego zostałam od niej przepisana dopiero w środę. Rano mimo braku jakichkolwiek objawów, nie licząc kłucia w prawym jajniku pojadę na izbę, żeby nie czekać i jak najszybciej mieć to wszystko za sobą...
Przykro mi ☹️

Do góry