Ile dni w szpitalu?Bardzo mi przykro ,też przez to przechodziłam.Trzymaj się mocno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile dni w szpitalu?Bardzo mi przykro ,też przez to przechodziłam.Trzymaj się mocno
To chyba zależy od metody. Ja przy łyżeczkowaniu wyszłam tego samego dnia (zgłosiłam się na oddział z rana) i to chyba standardowa procedura. Ale przy tabletkach to może trwać dłużej, zależy od reakcji organizmu i szybkości oczyszczania sięIle dni w szpitalu?
Bardzo mi przykro... Aż nie wiem co mogę powiedzieć bo pewnie żadne słowa nie pociesząJestem po wizycie
Serduszko już nie bije
Mam skierowanie do szpitala
Wszystkiego dobrego dziewczyny
Do zobaczenia
Ja byłam 1 dzień ale u mnie szybko poszło..Ile dni w szpitalu?
To zależy jak na Ciebie tabletka podziała.Ile dni w szpitalu?
Tabletka jedna potem druga nic nawet kropki krwi i łyżeczkowanie na oczach grupy stażystów ...Chyba dwa dni byłam o ile dobrze pamiętam.Ile dni w szpitalu?
Hej hej! Mamy ten sam termin Ściskam, gratuluje i trzymam kciukiCześć dziewczyny! Witam się i ja Dziś po pierwszej wizycie, serduszko bije, data z Om i pomiarów to 7+3, termin na 16.06
Trochę obawiałam się dołączyć wcześniej, bo co prawda mam już córkę z marca 2022, ale w grudniu przechodziłam łyżeczkowanie z powodu pustego jaja a w lipcu wyłapałam ciążę biochemiczną... Mam nadzieję, że teraz w spokoju wytrwam do czerwca z Wami
U mnie 15Hej hej! Mamy ten sam termin Ściskam, gratuluje i trzymam kciuki
Ale cudownie Jak się czujesz?U mnie 15