Ile dni w szpitalu?Bardzo mi przykro ,też przez to przechodziłam.Trzymaj się mocno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile dni w szpitalu?Bardzo mi przykro ,też przez to przechodziłam.Trzymaj się mocno
To chyba zależy od metody. Ja przy łyżeczkowaniu wyszłam tego samego dnia (zgłosiłam się na oddział z rana) i to chyba standardowa procedura. Ale przy tabletkach to może trwać dłużej, zależy od reakcji organizmu i szybkości oczyszczania sięIle dni w szpitalu?![]()
Bardzo mi przykro... Aż nie wiem co mogę powiedzieć bo pewnie żadne słowa nie pociesząJestem po wizycie
Serduszko już nie bije
Mam skierowanie do szpitala
Wszystkiego dobrego dziewczyny
Do zobaczenia![]()
Ja byłam 1 dzień ale u mnie szybko poszło..Ile dni w szpitalu?![]()
To zależy jak na Ciebie tabletka podziała.Ile dni w szpitalu?![]()
Tabletka jedna potem druga nic nawet kropki krwi i łyżeczkowanie na oczach grupy stażystów ...Chyba dwa dni byłam o ile dobrze pamiętam.Ile dni w szpitalu?![]()
Hej hej! Mamy ten sam terminCześć dziewczyny! Witam się i jaDziś po pierwszej wizycie, serduszko bije, data z Om i pomiarów to 7+3, termin na 16.06
Trochę obawiałam się dołączyć wcześniej, bo co prawda mam już córkę z marca 2022, ale w grudniu przechodziłam łyżeczkowanie z powodu pustego jaja a w lipcu wyłapałam ciążę biochemiczną... Mam nadzieję, że teraz w spokoju wytrwam do czerwca z Wami![]()
U mnie 15Hej hej! Mamy ten sam terminŚciskam, gratuluje i trzymam kciuki
![]()