reklama
Indiazulualfa
Fanka BB :)
Mi przyszla beta i jest przyrost poniżej normy tzn. 18.10 2050 a dzisiaj 3203. Przypominam, że robię te betę żeby kontrolować czy nie jest to CP z polecenia lekarza. Przyrost nie jest jakiś mega maly ale brakuje trochę do normy:/
Wiola.G1234
powyżej 1000 beta wolniej rośnieMi przyszla beta i jest przyrost poniżej normy tzn. 18.10 2050 a dzisiaj 3203. Przypominam, że robię te betę żeby kontrolować czy nie jest to CP z polecenia lekarza. Przyrost nie jest jakiś mega maly ale brakuje trochę do normy:/
Indiazulualfa
Tak? To by było cudownie jakby tylko to było przyczynąpowyżej 1000 beta wolniej rośnie
997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Myślę, że jakby była cp to już byś podkrwawiala i czuła… mi przy becie 800 już rozrywało jajowódTak? To by było cudownie jakby tylko to było przyczyną
Wiola.G1234
tak , poczytaj sobie o tym. Głowa do góryTak? To by było cudownie jakby tylko to było przyczyną
Żołna
Jak przekroczy 1 tysiąc to beta zwalnia i już nie robi takich przyrostów, więc może się już w normy nie łapać. Nie jestem pewna ale chyba przy cp beta raz rośnie raz spada.Mi przyszla beta i jest przyrost poniżej normy tzn. 18.10 2050 a dzisiaj 3203. Przypominam, że robię te betę żeby kontrolować czy nie jest to CP z polecenia lekarza. Przyrost nie jest jakiś mega maly ale brakuje trochę do normy:/
positives_vibes🍀🌸🌈🐬
Aktywna w BB
Czekam razem z Tobą, jajek zniosła już cały stos o której masz wizytę?Piersi nie bola objawow brak czuje siw lepiej niż przed ciąża -to objaw który trzyma mnie przy nadziei ze zobaczę zarodek z serduszkiemZajrzałam na wątek listopadowych mam i one tam przez 9 miesięcy zapisały niecałe 800 stron, a my już mamy prawie 200 xD ależ się u nas dzieje ja do wtorku zniosę jajko, ale mam nadzieję że zobaczę serduszko w nagrodę
Lekarz taki bez emocji dał mi do zrozumienia 50/50 ale kartę ciąży założył i mam zrobić badania
Sanderson
Przybijam piąteczkę! U mnie na stanie 19 mc chłopak wulkan Nie wiem jak ja to udźwignę. Ostatnio przechodzi sam siebieWitajcie dołączam do Was, dzis potwierdzone u ginekologa 6+1-jest maluszek i bije seruszko, w domu córeczka 19 miesięcy, nadal ją karmię, nie za bardzo chce się odstawić. Poczekamy zobaczymy a termin mam na 13 czerwca.
reklama
No właśnie dziewczyny, które już macie na pokładzie dzieciaczki. Jak planujecie wprowadzać maluszka? Jak przygotować starszaka? Moja ma 15 msc i czasami zupełnie nie wiem jak się za to zabrać czy to już czy jeszcze poczekać z mówieniem jej, czasem się boję że się gdzieś tam zagubię i zapomnę o emocjach i o tym jak trudne może to być dla starszego dzieciaczka.