reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Ja nawet nie wiem ile moja lekarka bierze za wizytę, na znanym lekarzu ma napisane że 170 ale nie wiem czy to są aktualne ceny, bo byłoby to dość tanio z tego co kojarzę, poprzedni gin brał 250zl, jak dojdą jeszcze badania to pewnie trochę się uzbiera:)

Ja jak byłam w pierwszej ciąży na NFZ to powiedział mi że badanie USG przysługuje tylko 3 raz, więc szybko zmieniłam na prywatnego.
A tak z ciekawości ile biorą wasi lekarze za wizytę?
podobno tak jest jeżeli ciąża prawidłowo się rozwija. Jeżeli masz jakiekolwiek komplikacje jak cukrzyca czy inne to co miesiąc. Tak się dowiedziałam w pierwszej ciąży jak prowadziłam w pl.
Mój za wizytę nie bierze nic ale za jakieś badania co wizytę 200€ ale nie wiem co to mają być za badania, bo dal mi kartkę z cennikiem ale bez jakichkolwiek szczegółów. Prawdopodobnie chodzi o badanie moczu krew i usg co wizytę.

A mogę zapytać w jakim mieście Luxmed ? Sama chodzę do Luxmedu ale na chwilę obecną jestem zadowolona .
Ja mieszkam w Gdańsku i tutaj najczęściej chodzę. Oczywiście mówię tu o lekarzach stricte ginekologach bo z innymi mam dobre skojarzenia. Jeden np. kiedyś po usunięciu jajowodu jak poszłam na wizytę kontrolna powiedzial, że już jako kobieta nie mam nic do zaoferowania i pozostaje jedynie in vitro... 😤🤬🙊

reklama
Do góry