reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2024

U mnie gin bierze 250 podstawowe badanie plus USG , prenatalne z tego co widziałam 400 tylko ja do tego jeszcze chce pape więc.zobavzymh jak to wygląda czy nie będę.musiala iść do kliniki większej wtedy. W kazdymr azie moja nie jest jakoś turbo droga patrząc na innych
Zależy od miasta. Ja mieszkam w małym mieście wiec cena niższa niż np w Warszawie :)

reklama
Hej dziewczyny. Ten tydzień dał mi ostro w kość. Aż mam wszystkiego dość 😅 dopiero do domu dotarłam. Brzuch dalej boli, ale mam nadzieję że nic złego się nie dzieje i to tylko stres dnia codziennego. Poza tym wydaje mi się że dużo więcej śluzu ze mnie leci 😅
Jutro zaczynam 7 tydzień według om 😁 odliczam dni do wizyty i mam nadzieję że tym razem zobaczę i zarodek i serducho 😉

Hej dziewczyny. Ten tydzień dał mi ostro w kość. Aż mam wszystkiego dość 😅 dopiero do domu dotarłam. Brzuch dalej boli, ale mam nadzieję że nic złego się nie dzieje i to tylko stres dnia codziennego. Poza tym wydaje mi się że dużo więcej śluzu ze mnie leci 😅
Jutro zaczynam 7 tydzień według om 😁 odliczam dni do wizyty i mam nadzieję że tym razem zobaczę i zarodek i serducho 😉
mi się już osoby mieszają, ty byłaś już na pierwszej wizycie czy to będzie pierwsza?:)

mi się już osoby mieszają, ty byłaś już na pierwszej wizycie czy to będzie pierwsza?:)
Byłam już na 2 🙈 pierwszą miałam umówioną 3 tygodnie wcześniej więc nie wiedziałam że się uda i już będę w ciąży 😉 nic nie było widać, poza grubym endometrium. Potem mi złe wyniki TSH wyszły i poszłam po receptę na leki ale zrobił mi dodatkowo USG i był pęcherzyk w macicy 🙂 teraz idę we wtorek. Będzie 7+3 i bardzo chce już zobaczyć coś więcej 🙏

Byłam już na 2 🙈 pierwszą miałam umówioną 3 tygodnie wcześniej więc nie wiedziałam że się uda i już będę w ciąży 😉 nic nie było widać, poza grubym endometrium. Potem mi złe wyniki TSH wyszły i poszłam po receptę na leki ale zrobił mi dodatkowo USG i był pęcherzyk w macicy 🙂 teraz idę we wtorek. Będzie 7+3 i bardzo chce już zobaczyć coś więcej 🙏
No na bank będzie widać 🤩

reklama
Do góry