reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Mi przyszla beta i jest przyrost poniżej normy tzn. 18.10 2050 a dzisiaj 3203. Przypominam, że robię te betę żeby kontrolować czy nie jest to CP z polecenia lekarza. Przyrost nie jest jakiś mega maly ale brakuje trochę do normy:/

Mi przyszla beta i jest przyrost poniżej normy tzn. 18.10 2050 a dzisiaj 3203. Przypominam, że robię te betę żeby kontrolować czy nie jest to CP z polecenia lekarza. Przyrost nie jest jakiś mega maly ale brakuje trochę do normy:/
Jak przekroczy 1 tysiąc to beta zwalnia i już nie robi takich przyrostów, więc może się już w normy nie łapać. Nie jestem pewna ale chyba przy cp beta raz rośnie raz spada.

Zajrzałam na wątek listopadowych mam i one tam przez 9 miesięcy zapisały niecałe 800 stron, a my już mamy prawie 200 xD ależ się u nas dzieje:) ja do wtorku zniosę jajko, ale mam nadzieję że zobaczę serduszko w nagrodę:)
Czekam razem z Tobą, jajek zniosła już cały stos🤣 o której masz wizytę?Piersi nie bola objawow brak czuje siw lepiej niż przed ciąża -to objaw który trzyma mnie przy nadziei ze zobaczę zarodek z serduszkiem♥️
Lekarz taki bez emocji dał mi do zrozumienia 50/50 ale kartę ciąży założył i mam zrobić badania

Witajcie:) dołączam do Was, dzis potwierdzone u ginekologa 6+1-jest maluszek i bije seruszko, w domu córeczka 19 miesięcy, nadal ją karmię, nie za bardzo chce się odstawić. Poczekamy zobaczymy;) a termin mam na 13 czerwca.
Przybijam piąteczkę! U mnie na stanie 19 mc chłopak wulkan 😅😂 Nie wiem jak ja to udźwignę. Ostatnio przechodzi sam siebie 🙃

reklama
No właśnie dziewczyny, które już macie na pokładzie dzieciaczki. Jak planujecie wprowadzać maluszka? Jak przygotować starszaka? Moja ma 15 msc i czasami zupełnie nie wiem jak się za to zabrać czy to już czy jeszcze poczekać z mówieniem jej, czasem się boję że się gdzieś tam zagubię i zapomnę o emocjach i o tym jak trudne może to być dla starszego dzieciaczka.

Do góry