reklama
Jestem po wizycie. Wg OM 6+5 i z CRL(8,3mm) 6+5 więc idealnie. Maluszek tak się usadowił ze ciężko było go obejrzeć ale udało się złapać serduszko.
Jestem obstawiona lekami i czekamy na dalszy rozwój sytuacji. Kolejna wizyta za 4tyg.
Jestem obstawiona lekami i czekamy na dalszy rozwój sytuacji. Kolejna wizyta za 4tyg.
Piq
Fanka BB :)
Ale super macie, ja jednak odwołałam wczorajsza wizytę i idę dopiero we wtorek za tydzień, w mojej okolicy do dobrych lekarzy się dluuuugo czeka a ja nie chce iść do byle kogo, wolę poczekać
Chyba mam ciążową zachciankę, bo mam straszną ochotę na herbaty i ograniczam się do dwóch dziennie ale ciężko jest
Chyba mam ciążową zachciankę, bo mam straszną ochotę na herbaty i ograniczam się do dwóch dziennie ale ciężko jest
Też ją mam i mi sie tez podoba, jeszcze mi trochę zostało musze dokończyćJa podczas starań kupiłam książę mamy ginekolog O Ciąży. Spoko
Wiola.G1234
Powiem wam ,że plecy już mnie coraz mniej bolą prawie w ogóle więc morał z tego taki że synka w ogóle nosić nie mogę
Ograniczasz ze względu na kofeinę? Bo jeśli tak to polecam rooibos, ja pije bo chce mi sie cały czas pić, ale koniecznie coś ciepłego Rooibos nie ma kofeiny.Ale super macie, ja jednak odwołałam wczorajsza wizytę i idę dopiero we wtorek za tydzień, w mojej okolicy do dobrych lekarzy się dluuuugo czeka a ja nie chce iść do byle kogo, wolę poczekać
Ja już po wizycie. Wgl om 7+0, wg usg nic nie mówił lekarz, bo tu termin się ustala między 9 a 12 tc. I dowiedziałam się, że w niemczech się nie wywołuje ciąży wcześniej że względu na cukrzycę. Jedynie jeżeli to ciśnienie będzie wysokie. No i lekarz pozwolił wejść nawet mężowi z córką i słyszeliśmy serduszko i małą chociaż raczej niewiele rozumiała z ekranu to wydawała głosy zachwytu nad małą fasolką A no I nasza fasolka ma już 1cm
Teraz to już oficjalne i stało się bardziej realne. No i dostałam leki przeciwwymiotne, ale nie wiem na ile działają, bo pierwsze już zwróciłam
Teraz to już oficjalne i stało się bardziej realne. No i dostałam leki przeciwwymiotne, ale nie wiem na ile działają, bo pierwsze już zwróciłam
polecam. Naprawdę dużo przydatnych informacji i naprawdę szczery.To może być ciekawe
Ja tez pije herbatę bo po takiej z cytryna i imbirem jest mi lepiej jeżeli o nudnosci chodzi. Mam kupionego rooibosa, ale ta mi tak nie smakuje. Lubię czarnaAle super macie, ja jednak odwołałam wczorajsza wizytę i idę dopiero we wtorek za tydzień, w mojej okolicy do dobrych lekarzy się dluuuugo czeka a ja nie chce iść do byle kogo, wolę poczekać
reklama
Mrs.Alice
W pierwszej ciąży tak. Teraz już nawet nie miałabym kiedy. Dopiero usiadłam po całym dniu i jem zupę. Cały dzień w pracy, potem z córką na spacerze. Do domu dotarłam na 18.30. Jeszcze wykąpać się, ogarnąć na dzień jutrzejszy i chociaż trochę poleżeć odpocząć.A czytacie jakieś książki o ciąży i dzieciach?