reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

Skończyły mi się niektóre kosmetyki, może mi coś polecicie: krem do cery tłustej (ale w ciąży się ładnie poprawiła) i balsam do ciała (tu już w kontekście rozstępów bym chciała działać). Mam na coś zwracać uwagę jak sobie kupuje kosmetyki? Czy mogę wszystko używać?
rozstępy jak mają być to i tak będą bez względu na to czy będziesz smarowac czy nie , kwestia genów. 🙈

reklama
Cześć, nieśmiało się witam 2 kreski wysikane. Czekam na pierwszy wynik bety.
20231017_122901.jpg

Ja w pierwszej ciąży nie przeczytałam żadnej książki o macierzyństwie i bazowałam na wiedzy osób z otoczenia (które mają aktualną wiedzę na temat chociażby różnych zaleceń), artykułach z internetu oraz social mediach różnych osób typu zaufajpoloznej. 😄
Jeśli chodzi o pielęgnację dziecka i wszystko co z tym związane to też u nas najlepiej to się sprawdziło :)

A czytacie jakieś książki o ciąży i dzieciach?
ja w pierwszej ciąży czytałam to, mam też jakąś encyklopedie ciąży czy coś takiego, ale nie udało mi się przez nią przebrnąć. Muszę ja odkopać i zabrac się za nią.

Załączniki

• e5f65b52-ff29-41ce-ab11-e187faec2b50.jpeg
    e5f65b52-ff29-41ce-ab11-e187faec2b50.jpeg
    34,8 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry