reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2024

Skończyły mi się niektóre kosmetyki, może mi coś polecicie: krem do cery tłustej (ale w ciąży się ładnie poprawiła) i balsam do ciała (tu już w kontekście rozstępów bym chciała działać). Mam na coś zwracać uwagę jak sobie kupuje kosmetyki? Czy mogę wszystko używać?
rozstępy jak mają być to i tak będą bez względu na to czy będziesz smarowac czy nie , kwestia genów. 🙈

reklama
Cześć, nieśmiało się witam 2 kreski wysikane. Czekam na pierwszy wynik bety.
20231017_122901.jpg

Ja w pierwszej ciąży nie przeczytałam żadnej książki o macierzyństwie i bazowałam na wiedzy osób z otoczenia (które mają aktualną wiedzę na temat chociażby różnych zaleceń), artykułach z internetu oraz social mediach różnych osób typu zaufajpoloznej. 😄
Jeśli chodzi o pielęgnację dziecka i wszystko co z tym związane to też u nas najlepiej to się sprawdziło :)

A czytacie jakieś książki o ciąży i dzieciach?
ja w pierwszej ciąży czytałam to, mam też jakąś encyklopedie ciąży czy coś takiego, ale nie udało mi się przez nią przebrnąć. Muszę ja odkopać i zabrac się za nią.

Załączniki

• e5f65b52-ff29-41ce-ab11-e187faec2b50.jpeg
    e5f65b52-ff29-41ce-ab11-e187faec2b50.jpeg
    34,8 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry