Evela.6
Fanka BB :)
ja chcę się na 28.10 umówić więc podobnieJa mam pierwszą wizytę dopiero 31.10czy ktoś też wtedy ma?
![]()

Jutro wracamy do UK i będę dzwonić do lekarza prywatnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja chcę się na 28.10 umówić więc podobnieJa mam pierwszą wizytę dopiero 31.10czy ktoś też wtedy ma?
![]()
Budująca historiaCześć
Zaglądam na ten wątek już od 3 tygodni, po pozytywnym teście. Nie planowalam się udzielać, bo mam 3 dzieci i przy poprzednich wątkach na tym forum wypadałam ze względu na brak aktywnościale przez Twój post postanowilam się odezwać.
Po poprzedniej ciązy mialam okres tylkp raz, więc nie bylam w stanie określić wieku ciąży na podstawie długości cyklu. Poszlam do lekarza tydzień temu. Uslyszalam, ze pecherzyk duzy i pusty. Kontrola za tydzień. Z wydruku wyczytalam, że mial 23 mm, czyli i zdaniem lekarza i internetu puste jajo, które już raz mi się przydarzyło. No i dziś poszlam znowu, po skoerowanie do szpitala. A wyszlam z 5 mm zarodka i serduszkiemwięc nie zalamuj się na zapas, bo życie może zaskoczyć! Trzymam kciuki
Termin mam na 09.06 wg dzisiejszej wizyty, postaram się tu czasem zaglądać na ile czas pozwoli![]()
Niestety nieCzy wy też tak macie ,że jesteście głodne ,a jak już sobie nałożycie np obiad to weźmiecie kęs i już wam się odechciewa jeść?![]()
Trzymam kciukiJa jutro mam pierwszą wizytę po godzinie 15 i zaczynam się stresować. No zobaczymy co mi powie. Najgorsze że tu ponoć się robi usg tylko 3 razy. Po jednym razie na trymestr. Dziewczyny z DE możecie to potwierdzić?
Z tego co ja się orientuje z poprzedniej grupy , dziewczyny z DE , właśnie tak miały. Mało wizyt w trakcie ciążyJa jutro mam pierwszą wizytę po godzinie 15 i zaczynam się stresować. No zobaczymy co mi powie. Najgorsze że tu ponoć się robi usg tylko 3 razy. Po jednym razie na trymestr. Dziewczyny z DE możecie to potwierdzić?
Tak ale się zmuszam, zwłaszcza na kolację bo później budzę się w nocy z burczeniem w brzuchu.Czy wy też tak macie ,że jesteście głodne ,a jak już sobie nałożycie np obiad to weźmiecie kęs i już wam się odechciewa jeść?![]()
dziękuję za Twoją historięCześć
Zaglądam na ten wątek już od 3 tygodni, po pozytywnym teście. Nie planowalam się udzielać, bo mam 3 dzieci i przy poprzednich wątkach na tym forum wypadałam ze względu na brak aktywnościale przez Twój post postanowilam się odezwać.
Po poprzedniej ciązy mialam okres tylkp raz, więc nie bylam w stanie określić wieku ciąży na podstawie długości cyklu. Poszlam do lekarza tydzień temu. Uslyszalam, ze pecherzyk duzy i pusty. Kontrola za tydzień. Z wydruku wyczytalam, że mial 23 mm, czyli i zdaniem lekarza i internetu puste jajo, które już raz mi się przydarzyło. No i dziś poszlam znowu, po skoerowanie do szpitala. A wyszlam z 5 mm zarodka i serduszkiemwięc nie zalamuj się na zapas, bo życie może zaskoczyć! Trzymam kciuki
Termin mam na 09.06 wg dzisiejszej wizyty, postaram się tu czasem zaglądać na ile czas pozwoli![]()
Ja na 28.10 i nie wiem, czy nie za wcześnie. Będę wtedy 6+6, więc możliwe, że się jeszcze przepisze, jak znajdę jakiś termin. Chciałam po skończonym 7 tyg iść, żeby mieć pewność, że będzie serduszko. Co myślicie?Ja mam pierwszą wizytę dopiero 31.10czy ktoś też wtedy ma?
![]()