Evela.6
Fanka BB :)
ja chcę się na 28.10 umówić więc podobnieJa mam pierwszą wizytę dopiero 31.10 czy ktoś też wtedy ma?
Jutro wracamy do UK i będę dzwonić do lekarza prywatnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja chcę się na 28.10 umówić więc podobnieJa mam pierwszą wizytę dopiero 31.10 czy ktoś też wtedy ma?
Budująca historia gratuluję serduszka i zaglądaj i czasem coś napiszCześć
Zaglądam na ten wątek już od 3 tygodni, po pozytywnym teście. Nie planowalam się udzielać, bo mam 3 dzieci i przy poprzednich wątkach na tym forum wypadałam ze względu na brak aktywności ale przez Twój post postanowilam się odezwać.
Po poprzedniej ciązy mialam okres tylkp raz, więc nie bylam w stanie określić wieku ciąży na podstawie długości cyklu. Poszlam do lekarza tydzień temu. Uslyszalam, ze pecherzyk duzy i pusty. Kontrola za tydzień. Z wydruku wyczytalam, że mial 23 mm, czyli i zdaniem lekarza i internetu puste jajo, które już raz mi się przydarzyło. No i dziś poszlam znowu, po skoerowanie do szpitala. A wyszlam z 5 mm zarodka i serduszkiem więc nie zalamuj się na zapas, bo życie może zaskoczyć! Trzymam kciuki
Termin mam na 09.06 wg dzisiejszej wizyty, postaram się tu czasem zaglądać na ile czas pozwoli
Niestety nie raczej jest: a zjem jeszcze trochę...Czy wy też tak macie ,że jesteście głodne ,a jak już sobie nałożycie np obiad to weźmiecie kęs i już wam się odechciewa jeść?
Trzymam kciuki i czekamy na relacjeJa jutro mam pierwszą wizytę po godzinie 15 i zaczynam się stresować. No zobaczymy co mi powie. Najgorsze że tu ponoć się robi usg tylko 3 razy. Po jednym razie na trymestr. Dziewczyny z DE możecie to potwierdzić?
Z tego co ja się orientuje z poprzedniej grupy , dziewczyny z DE , właśnie tak miały. Mało wizyt w trakcie ciążyJa jutro mam pierwszą wizytę po godzinie 15 i zaczynam się stresować. No zobaczymy co mi powie. Najgorsze że tu ponoć się robi usg tylko 3 razy. Po jednym razie na trymestr. Dziewczyny z DE możecie to potwierdzić?
Tak ale się zmuszam, zwłaszcza na kolację bo później budzę się w nocy z burczeniem w brzuchu.Czy wy też tak macie ,że jesteście głodne ,a jak już sobie nałożycie np obiad to weźmiecie kęs i już wam się odechciewa jeść?
dziękuję za Twoją historię mamy podobny termin więc mam nadzieję że i u mnie coś za tydzień się pojawi, jak widać może wyjść to całkiem niespodziewanieCześć
Zaglądam na ten wątek już od 3 tygodni, po pozytywnym teście. Nie planowalam się udzielać, bo mam 3 dzieci i przy poprzednich wątkach na tym forum wypadałam ze względu na brak aktywności ale przez Twój post postanowilam się odezwać.
Po poprzedniej ciązy mialam okres tylkp raz, więc nie bylam w stanie określić wieku ciąży na podstawie długości cyklu. Poszlam do lekarza tydzień temu. Uslyszalam, ze pecherzyk duzy i pusty. Kontrola za tydzień. Z wydruku wyczytalam, że mial 23 mm, czyli i zdaniem lekarza i internetu puste jajo, które już raz mi się przydarzyło. No i dziś poszlam znowu, po skoerowanie do szpitala. A wyszlam z 5 mm zarodka i serduszkiem więc nie zalamuj się na zapas, bo życie może zaskoczyć! Trzymam kciuki
Termin mam na 09.06 wg dzisiejszej wizyty, postaram się tu czasem zaglądać na ile czas pozwoli
Ja na 28.10 i nie wiem, czy nie za wcześnie. Będę wtedy 6+6, więc możliwe, że się jeszcze przepisze, jak znajdę jakiś termin. Chciałam po skończonym 7 tyg iść, żeby mieć pewność, że będzie serduszko. Co myślicie?Ja mam pierwszą wizytę dopiero 31.10 czy ktoś też wtedy ma?