reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Ja jutro mam pierwszą wizytę po godzinie 15 i zaczynam się stresować. No zobaczymy co mi powie. Najgorsze że tu ponoć się robi usg tylko 3 razy. Po jednym razie na trymestr. Dziewczyny z DE możecie to potwierdzić?

Cześć 😊
Zaglądam na ten wątek już od 3 tygodni, po pozytywnym teście. Nie planowalam się udzielać, bo mam 3 dzieci i przy poprzednich wątkach na tym forum wypadałam ze względu na brak aktywności 😅 ale przez Twój post postanowilam się odezwać.
Po poprzedniej ciązy mialam okres tylkp raz, więc nie bylam w stanie określić wieku ciąży na podstawie długości cyklu. Poszlam do lekarza tydzień temu. Uslyszalam, ze pecherzyk duzy i pusty. Kontrola za tydzień. Z wydruku wyczytalam, że mial 23 mm, czyli i zdaniem lekarza i internetu puste jajo, które już raz mi się przydarzyło. No i dziś poszlam znowu, po skoerowanie do szpitala. A wyszlam z 5 mm zarodka i serduszkiem 😳 więc nie zalamuj się na zapas, bo życie może zaskoczyć! Trzymam kciuki 😊

Termin mam na 09.06 wg dzisiejszej wizyty, postaram się tu czasem zaglądać na ile czas pozwoli 😅
Budująca historia 💓 gratuluję serduszka ❤️ i zaglądaj i czasem coś napisz 😁

Skończyły mi się niektóre kosmetyki, może mi coś polecicie: krem do cery tłustej (ale w ciąży się ładnie poprawiła) i balsam do ciała (tu już w kontekście rozstępów bym chciała działać). Mam na coś zwracać uwagę jak sobie kupuje kosmetyki? Czy mogę wszystko używać?

Ja jutro mam pierwszą wizytę po godzinie 15 i zaczynam się stresować. No zobaczymy co mi powie. Najgorsze że tu ponoć się robi usg tylko 3 razy. Po jednym razie na trymestr. Dziewczyny z DE możecie to potwierdzić?
Z tego co ja się orientuje z poprzedniej grupy , dziewczyny z DE , właśnie tak miały. Mało wizyt w trakcie ciąży

Cześć 😊
Zaglądam na ten wątek już od 3 tygodni, po pozytywnym teście. Nie planowalam się udzielać, bo mam 3 dzieci i przy poprzednich wątkach na tym forum wypadałam ze względu na brak aktywności 😅 ale przez Twój post postanowilam się odezwać.
Po poprzedniej ciązy mialam okres tylkp raz, więc nie bylam w stanie określić wieku ciąży na podstawie długości cyklu. Poszlam do lekarza tydzień temu. Uslyszalam, ze pecherzyk duzy i pusty. Kontrola za tydzień. Z wydruku wyczytalam, że mial 23 mm, czyli i zdaniem lekarza i internetu puste jajo, które już raz mi się przydarzyło. No i dziś poszlam znowu, po skoerowanie do szpitala. A wyszlam z 5 mm zarodka i serduszkiem 😳 więc nie zalamuj się na zapas, bo życie może zaskoczyć! Trzymam kciuki 😊

Termin mam na 09.06 wg dzisiejszej wizyty, postaram się tu czasem zaglądać na ile czas pozwoli 😅
dziękuję za Twoją historię ❤️ mamy podobny termin więc mam nadzieję że i u mnie coś za tydzień się pojawi, jak widać może wyjść to całkiem niespodziewanie 🙏😊

reklama
Do góry