Wiola.G1234
Fanka BB :)
Czy wy też tak macie ,że jesteście głodne ,a jak już sobie nałożycie np obiad to weźmiecie kęs i już wam się odechciewa jeść?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak. Dodatkowo jak głodna jestem to mam odruch wymiotny jak widzę jedzenie więc jedyna rada to szybko czymś popić najlepiej sokiem bo wodą odpada dziś miałam ochotę na bułkę z masłem i serem i po pierwszym gryzie miałam dośćCzy wy też tak macie ,że jesteście głodne ,a jak już sobie nałożycie np obiad to weźmiecie kęs i już wam się odechciewa jeść?
Zazwyczaj tak. Jeszcze na wieczór nagotowalam rosołu. Oczywiście musiałam zjeść, w połowie mi się odechciało z zachciało mleka z kulkami i już wiem co będę jadła na śniadanie, o ile usnę przez tą zachciewajkeCzy wy też tak macie ,że jesteście głodne ,a jak już sobie nałożycie np obiad to weźmiecie kęs i już wam się odechciewa jeść?
Tak, wszystko stoi w gardle. Jak dopuszcze do dużego głodu to strasznie mdli a jak już coś zacznę jeść to kęs lub dwa i jakbym już była pod korek pełna i znów nie dobrze. W każdej ciąży miałam nudnosci w I trymestrze ale teraz to jakaś masakra. Nie ma mowy żeby zjeść coś co ma intensywny zapach.Czy wy też tak macie ,że jesteście głodne ,a jak już sobie nałożycie np obiad to weźmiecie kęs i już wam się odechciewa jeść?
Mam troszkę wcześniej bo 26.10Ja mam pierwszą wizytę dopiero 31.10 czy ktoś też wtedy ma?
ja od kilku dni jestem głodna 24h na dobę i zjadłabym nawet z obcego talerzaCzy wy też tak macie ,że jesteście głodne ,a jak już sobie nałożycie np obiad to weźmiecie kęs i już wam się odechciewa jeść?