mamalina44
Zaciekawiona BB
oby tak byłoja bym poczekała . Wiem ,że to stresujące ale jeszcze jest czas na zarodek .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oby tak byłoja bym poczekała . Wiem ,że to stresujące ale jeszcze jest czas na zarodek .
Nie dołuj się na zapas :*może znajdę kogoś jeszcze na za tydzień ale normalnie płakać mi się chcę już zaczęłam sobie wyobrażać puste jajo i koniec...
U mnie jest tak samo…. Nie mam objawów to martwię się, że nie mam. Mam tak martwię się, że mamDla mnie początek ciąży jest niesamowicie stresujący , w sumie to cały pierwszy trymestr... poprzednia ciążę miałam prawie bezobjawowa i teraz jest podobnie jak dotąd co też powoduje ,że martwię się czy oby wszystko jest ok bo przecież objawów brak
Czasem boli dziwnie w pachwinach. Ale przynajmniej wiem , że co się tam dzieje i nie muszę się martwić chociaż teraz przechodzę takiego doła , że cieszę się , że wróciłam do pracy. Czas mi szybciej leci. Mama dzisiaj nacieszyła moje oczy przez kamerkę pokazała mi taki piękny wózek , fotelik, karuzele , śpiworki do spacerówki. Powariowala babciaU mnie też jest na tyle delikatny, że nie muszę brać nospy
Krzyż boli na pewno z przeciążenia. Mnie tak boli jak w pracy się zapomnę i coś dzwigne lub moje 20 kg szczęścia zanoszę wieczorami do jej łóżka na początku strach dźwigać, więc może lepiej sobie tego oszczędź. Ma 2 latka ? Może spacerówka ?Dziewczyny bo już panikuje trochę byłam z synem na bilansie i czekaliśmy u lekarza około 40 min -mialam cały czas go na rękach ,potem poszliśmy na cmentarz też go miałam na rękach ogólnie z godzinę miałam syna 12 kg na rękach i jak go postawiłam na nogi to zaczął mnie krzyż boleć najbardziej boli jak się schylam. Ja już panikuje bo się naczytałam różnych głupot i nie wiem czy coś się złego dzieje czy to przeciążenie bo zazwyczaj mąż go nosił brzuch mnie nie boli ,plamień też nie mam
kobieta jak nie ma problemów to sobie je stworzyU mnie jest tak samo…. Nie mam objawów to martwię się, że nie mam. Mam tak martwię się, że mam
Miałam tak w pierwszej ciazy. Bóle krzyża skończyły się na porodzie z bólami krzyżowymi , mam nadzieję , że ten poród będzie bardziej łaskawy. O ile będę rodzić naturalnieMnie też dziś krzyż boli a nic nie dźwigałam. W ogóle ból krzyża to był mój pierwszy objaw ciąży jeszcze przed spodziewanym dniem okresu. Spokojnie, myślę że póki nie ma plamien to wszystko ok.
ma 2 latka . Jechałam dziś sama z nim autem na bilans do przychodni a synek ma złe wspomnienia z tą przychodnią (bo szczepienia ) cały czas płakał i chciał być na rękach ,a sporo osób było przed nami to nie miałam wyjścia mam nadzieję że jutro będzie lepiejKrzyż boli na pewno z przeciążenia. Mnie tak boli jak w pracy się zapomnę i coś dzwigne lub moje 20 kg szczęścia zanoszę wieczorami do jej łóżka na początku strach dźwigać, więc może lepiej sobie tego oszczędź. Ma 2 latka ? Może spacerówka ?
też mam takie bóle i w pierwszej ciąży też miałam więc też myślę że do pewnego stopnia normalneO, to mnie zaniepokoiłaś, bo też tak mam. Ale wydaje mi się, że do pewnego stopnia to jednak jest w normie. W końcu macica się powiększa i rozciąga.