reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Dla mnie początek ciąży jest niesamowicie stresujący , w sumie to cały pierwszy trymestr... poprzednia ciążę miałam prawie bezobjawowa i teraz jest podobnie jak dotąd co też powoduje ,że martwię się czy oby wszystko jest ok bo przecież objawów brak 🙈

Dla mnie początek ciąży jest niesamowicie stresujący , w sumie to cały pierwszy trymestr... poprzednia ciążę miałam prawie bezobjawowa i teraz jest podobnie jak dotąd co też powoduje ,że martwię się czy oby wszystko jest ok bo przecież objawów brak 🙈
U mnie jest tak samo…. Nie mam objawów to martwię się, że nie mam. Mam tak martwię się, że mam 🤦‍♀️🤣

U mnie też jest na tyle delikatny, że nie muszę brać nospy 😬😬
Czasem boli dziwnie w pachwinach. Ale przynajmniej wiem , że co się tam dzieje i nie muszę się martwić 😅 chociaż teraz przechodzę takiego doła , że cieszę się , że wróciłam do pracy. Czas mi szybciej leci. Mama dzisiaj nacieszyła moje oczy przez kamerkę 😅pokazała mi taki piękny wózek , fotelik, karuzele , śpiworki do spacerówki. Powariowala babcia 😅😅

Dziewczyny bo już panikuje trochę🙈 byłam z synem na bilansie i czekaliśmy u lekarza około 40 min -mialam cały czas go na rękach ,potem poszliśmy na cmentarz też go miałam na rękach ogólnie z godzinę miałam syna 12 kg na rękach i jak go postawiłam na nogi to zaczął mnie krzyż boleć 🙈 najbardziej boli jak się schylam. Ja już panikuje bo się naczytałam różnych głupot i nie wiem czy coś się złego dzieje czy to przeciążenie 🙈 bo zazwyczaj mąż go nosił 🙈 brzuch mnie nie boli ,plamień też nie mam 🙈
Krzyż boli na pewno z przeciążenia. Mnie tak boli jak w pracy się zapomnę i coś dzwigne lub moje 20 kg szczęścia zanoszę wieczorami do jej łóżka 😅 na początku strach dźwigać, więc może lepiej sobie tego oszczędź. Ma 2 latka ? Może spacerówka ?

Mnie też dziś krzyż boli a nic nie dźwigałam. W ogóle ból krzyża to był mój pierwszy objaw ciąży jeszcze przed spodziewanym dniem okresu. Spokojnie, myślę że póki nie ma plamien to wszystko ok.
Miałam tak w pierwszej ciazy. Bóle krzyża skończyły się na porodzie z bólami krzyżowymi 🙏😅 :( :o , mam nadzieję , że ten poród będzie bardziej łaskawy. O ile będę rodzić naturalnie

Krzyż boli na pewno z przeciążenia. Mnie tak boli jak w pracy się zapomnę i coś dzwigne lub moje 20 kg szczęścia zanoszę wieczorami do jej łóżka 😅 na początku strach dźwigać, więc może lepiej sobie tego oszczędź. Ma 2 latka ? Może spacerówka ?
ma 2 latka . Jechałam dziś sama z nim autem na bilans do przychodni a synek ma złe wspomnienia z tą przychodnią (bo szczepienia 😅) cały czas płakał i chciał być na rękach ,a sporo osób było przed nami 🙈 to nie miałam wyjścia 🙈 mam nadzieję że jutro będzie lepiej

reklama
Do góry