no i siedem to ponoć liczba szczęściaCiąża siódma i jeżeli szczęśliwie wszystko się skończy, to tak- dzieciątko piąte

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i siedem to ponoć liczba szczęściaCiąża siódma i jeżeli szczęśliwie wszystko się skończy, to tak- dzieciątko piąte
Wow, super! Podziwiam, zawsze chciałam mieć dużą rodzinę i myśleliśmy z mężem o czwórce, ale szczerze mówiąc, po pierwszym trochę spanikowaliśmyCiąża siódma i jeżeli szczęśliwie wszystko się skończy, to tak- dzieciątko piąte
Nie ma co podziwiać i nie czujemy się na pewno jak bohaterzy. Po prostu tak zdecydowaliśmy, taki kierunek w życiu obraliśmy i bierzemy to na klatę, ze wszystkimi konsenkwencjami. Decyzja o piątym była baaaardzo trudna, bo czwarty jest mocno niepełnosprawny.podziwiam. Ja się boję jak damy radę z drugim. Ale ponoć największy szok ma się po pierwszym i drugim dziecku a potem to już ponoć idzie![]()
Tego się trzymam. Siódma ciaza i będzie nas w sumie siódemka.no i siedem to ponoć liczba szczęścia![]()
Czekam na Twoją relacjeO popatrz, to ciekawe czy coś będzie widać. Daj znać po wizycieTeż dzisiaj się wybieram, a mamy chyba ten sam moment ciąży
![]()
my chcieliśmy troje albo czworo, ale tak koszmarnie znoszę ciążę, że po drugim podziękuję. Od kilku dni leżę plackiem, bo ledwo głowę podniosę to zaraz wszystko zwracam i jedyne co jem to bułki z masłem. Wczoraj cały dzień czułam zapach brokuła i wymiotowałam, a ja normalnie kocham brokuły.Nie ma co podziwiać i nie czujemy się na pewno jak bohaterzy. Po prostu tak zdecydowaliśmy, taki kierunek w życiu obraliśmy i bierzemy to na klatę, ze wszystkimi konsenkwencjami. Decyzja o piątym była baaaardzo trudna, bo czwarty jest mocno niepełnosprawny.
Niestety po wizycie wiem, że nic nie wiemCzekam na Twoją relacje![]()