no i siedem to ponoć liczba szczęściaCiąża siódma i jeżeli szczęśliwie wszystko się skończy, to tak- dzieciątko piąte
reklama
Żołna
Fanka BB :)
No więc tak- dostałam receptę na eutxyrox (czy coś takiego) na zbicie TSH. Doktorek potwierdził że max 2,5 może być. Do endokrynologa mnie nie wysylal dzięki Bogu. I zrobił mi USG jest pęcherzyk ciążowy 7 mm. Na razie nic w środku nie widać. Wizyta za 2 tyg i jak będzie wtedy zarodek z bijącym serduszkiem to położna założy mi kartę ciąży.
Niesamowita ulgę czuję. Wiem że wszystko może się jeszcze wydarzyć ale taki spokój na mnie spłynął...
Niesamowita ulgę czuję. Wiem że wszystko może się jeszcze wydarzyć ale taki spokój na mnie spłynął...
Wow, super! Podziwiam, zawsze chciałam mieć dużą rodzinę i myśleliśmy z mężem o czwórce, ale szczerze mówiąc, po pierwszym trochę spanikowaliśmy Nie wiem czy ogarniemy tyle dzieci i na chwilę obecną planujemy trójkęCiąża siódma i jeżeli szczęśliwie wszystko się skończy, to tak- dzieciątko piąte
Nie ma co podziwiać i nie czujemy się na pewno jak bohaterzy. Po prostu tak zdecydowaliśmy, taki kierunek w życiu obraliśmy i bierzemy to na klatę, ze wszystkimi konsenkwencjami. Decyzja o piątym była baaaardzo trudna, bo czwarty jest mocno niepełnosprawny.podziwiam. Ja się boję jak damy radę z drugim. Ale ponoć największy szok ma się po pierwszym i drugim dziecku a potem to już ponoć idzie
Tego się trzymam. Siódma ciaza i będzie nas w sumie siódemka.no i siedem to ponoć liczba szczęścia
Żołna
Czekam na Twoją relacjeO popatrz, to ciekawe czy coś będzie widać. Daj znać po wizycie Też dzisiaj się wybieram, a mamy chyba ten sam moment ciąży
my chcieliśmy troje albo czworo, ale tak koszmarnie znoszę ciążę, że po drugim podziękuję. Od kilku dni leżę plackiem, bo ledwo głowę podniosę to zaraz wszystko zwracam i jedyne co jem to bułki z masłem. Wczoraj cały dzień czułam zapach brokuła i wymiotowałam, a ja normalnie kocham brokuły.Nie ma co podziwiać i nie czujemy się na pewno jak bohaterzy. Po prostu tak zdecydowaliśmy, taki kierunek w życiu obraliśmy i bierzemy to na klatę, ze wszystkimi konsenkwencjami. Decyzja o piątym była baaaardzo trudna, bo czwarty jest mocno niepełnosprawny.
997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Ja to dziś chyba umrę.. mój ból głowy przeszedł w migrenę a tu nic prócz paracetamol który nie działa nie można brać… maaaaasakra!
Niestety po wizycie wiem, że nic nie wiem Nic nie było widać, a jak się zapytałam czy endometrium wygląda na ciążowe, to usłyszałam "Raczej tak" I zaprasza za dwa tygodnie. Ja też dość późno miałam owulację, bo dopiero 20 dc, może dlatego tak zupełnie nic nie było widaćCzekam na Twoją relacje
reklama
Rudzielec11
Widzę że nie tylko mnie zaczęły znowu objawy rozbrajać, ja też mam ochotę leżeć plackiem o się nie ruszać chociaż wtedy też czuję się tragicznie... Ciągle mdłości nieprzerwanie od kilku dni, nic nie pomaga i mogłabym w kółko spać