reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Mam nadzieję , że u mnie ciało nie będzie pamiętało rwy kulszowej i porodu z bólami krzyżowymi 🤣🤣😵
Jezu, ja kialam rwę barkową w poprzedniej ciąży, na dwa dni mnie praktycznie sparaliżowało a jedyne co dostałam na pogotowiu to paracetamol w zastrzyku i wypisali mnie z adnotacją że ból ustąpił co było nieprawdą 🤦‍♀️

Ja dzisiaj zrobiłam listę wyprawki , szukałam wózka i oglądałam łóżeczka. 😅😅
my mamy dylemat, bo młoda jeszcze śpi w łóżeczku I chcieliśmy jej zostawić jeszcze trochę i kupić dla maluszka baby hug tak zeby jakis czas oboje byli jeszcze z nami w sypialni a potem przenieść maluszka do łóżeczka I zostawić w naszej sypialni, a starszą do większego łóżka albo do swojego pokoju (jeśli zdarzymy się przeprowadzić) albo na salony oddzielić część dla młodej do spania.

Jezu, ja kialam rwę barkową w poprzedniej ciąży, na dwa dni mnie praktycznie sparaliżowało a jedyne co dostałam na pogotowiu to paracetamol w zastrzyku i wypisali mnie z adnotacją że ból ustąpił co było nieprawdą 🤦‍♀️
Ja miałam ponad miesiąc. Krzyczałam z bolu. Współczuję , że nie pomogli jak należy. Chociaż i tak , że dali Ci zastrzyk. Mi nic nie dali , wróciłam do domu z bólem

my mamy dylemat, bo młoda jeszcze śpi w łóżeczku I chcieliśmy jej zostawić jeszcze trochę i kupić dla maluszka baby hug tak zeby jakis czas oboje byli jeszcze z nami w sypialni a potem przenieść maluszka do łóżeczka I zostawić w naszej sypialni, a starszą do większego łóżka albo do swojego pokoju (jeśli zdarzymy się przeprowadzić) albo na salony oddzielić część dla młodej do spania.
Ten baby hug spoko opcja jeśli uwazacie , że córka jeszcze z mała na osobne spanie w łóżku w innym pokoju. Łóżeczko dostawne tez by na początek wystarczyło lub kosz Mojżesza :)

Ja miałam ponad miesiąc. Krzyczałam z bolu. Współczuję , że nie pomogli jak należy. Chociaż i tak , że dali Ci zastrzyk. Mi nic nie dali , wróciłam do domu z bólem
ja dostałam skierowanie na rehabilitacje ale po drodze musiałam przejść całą masę innych "specjalistow" I miało się to skończyć na jednej wizycie, na której mieli mi pokazać "prawidłowa postawę" 🤦‍♀️ poszłam prywatnie do fizjoterapeuty, która mi to rozmasowała i nauczyła ćwiczeń żeby sobie pomóc.

Ten baby hug spoko opcja jeśli uwazacie , że córka jeszcze z mała na osobne spanie w łóżku w innym pokoju. Łóżeczko dostawne tez by na początek wystarczyło lub kosz Mojżesza :)
właśnie on mi pasuje, bo jest wysoki na tyle że starsza nie wpadnie na maleństwo, no i jest na kółkach, więc mi łatwiej by było jeździć z salonu do sypialni itp.

reklama
Do góry