reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Nie wiem, mi jest na przemian smutno i wesoło. Temp mierzyłam do wczoraj i się utrzymywała powyżej 37,2-37,3. Ale mierzyłam w pochwie. Dziś już odpuściłam bo czuję się tam obrzęknięta i stwierdziłam że wystarczy.
Myślę że zaczynam się ostro dołować tym brakiem informacji czy zarodek jest w macicy. Dziś bardzo nerwowy dzień miałam, chodzę rozdrażniona 🤷
Jutro najgorszy dzień w pracy - najwięcej godzin. Trudno muszę wytrzymać. Oby te 3 tygodnie szybko minęły bo serio nie wiem jak to wytrzymam 😫
Czwartek. Też się obawiam. Mamy wesela do wykonania. Może być ciężko.
Dzisiaj rozmawiałam z szefem. Uprzedziłam , że z dnia na dzień mogę odejść. Póki co nie planuje ale różnie może być. Pogratulował , ale powiedział , że żałuję tak dobrego pracownika. Mam powrót gwarantowany ale jakoś tak mi smutno odchodzić 😅

Ja dziś mam jazdę bo nie mam mdłości haha i już się martwię 🤣🤦‍♀️
Ja dzisiaj też mam słabe, ale lekarz mi mówił , że od magne b6 mdłości ustępują. A biorę regularnie to może dzięki temu.

Dziewczyny wy też macie wrażenie jakbyscie czuły , że coś wam w brzuchu się rusza, coś się tam dzieje ? Ruchy wiadomo.. za wcześnie 🤣 ale pewnie wszystko rośnie, przesuwa się itp.

Zaplanowaną mam na następny tydzień, środę. Teraz już sama nie wiem czy jutro na siłe zalatwic wizytę wcześniej, czy już czekać cierpliwie, skoro ustało, a wyniki są dobre. Na usg i tak jutro lekarz nic nie zobaczy 🫣
Jak ma Cię to uspokoić, to idź szybciej. Pewnie nie będzie widać pęcherzyka, ale może ustali źródło plamienia

A tak w ogóle to Wasze zdrowie proseczkiem bez alko 😭❤️🤣
image.jpg

Ja dzisiaj też mam słabe, ale lekarz mi mówił , że od magne b6 mdłości ustępują. A biorę regularnie to może dzięki temu.

Dziewczyny wy też macie wrażenie jakbyscie czuły , że coś wam w brzuchu się rusza, coś się tam dzieje ? Ruchy wiadomo.. za wcześnie 🤣 ale pewnie wszystko rośnie, przesuwa się itp.
Tak, czuję że się wnętrzności przesuwają. To właśnie to uczucie pełności o którym pisalam. Nie mam go gdy stoję, ale gdy siedzę, czuję że się tam po prostu nic nie mieści, uczucie gniecenia mam 🥴

reklama
Do góry