reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Mam nadzieję , że u mnie ciało nie będzie pamiętało rwy kulszowej i porodu z bólami krzyżowymi 🤣🤣😵
Jezu, ja kialam rwę barkową w poprzedniej ciąży, na dwa dni mnie praktycznie sparaliżowało a jedyne co dostałam na pogotowiu to paracetamol w zastrzyku i wypisali mnie z adnotacją że ból ustąpił co było nieprawdą 🤦‍♀️

Ja dzisiaj zrobiłam listę wyprawki , szukałam wózka i oglądałam łóżeczka. 😅😅
my mamy dylemat, bo młoda jeszcze śpi w łóżeczku I chcieliśmy jej zostawić jeszcze trochę i kupić dla maluszka baby hug tak zeby jakis czas oboje byli jeszcze z nami w sypialni a potem przenieść maluszka do łóżeczka I zostawić w naszej sypialni, a starszą do większego łóżka albo do swojego pokoju (jeśli zdarzymy się przeprowadzić) albo na salony oddzielić część dla młodej do spania.

Jezu, ja kialam rwę barkową w poprzedniej ciąży, na dwa dni mnie praktycznie sparaliżowało a jedyne co dostałam na pogotowiu to paracetamol w zastrzyku i wypisali mnie z adnotacją że ból ustąpił co było nieprawdą 🤦‍♀️
Ja miałam ponad miesiąc. Krzyczałam z bolu. Współczuję , że nie pomogli jak należy. Chociaż i tak , że dali Ci zastrzyk. Mi nic nie dali , wróciłam do domu z bólem

my mamy dylemat, bo młoda jeszcze śpi w łóżeczku I chcieliśmy jej zostawić jeszcze trochę i kupić dla maluszka baby hug tak zeby jakis czas oboje byli jeszcze z nami w sypialni a potem przenieść maluszka do łóżeczka I zostawić w naszej sypialni, a starszą do większego łóżka albo do swojego pokoju (jeśli zdarzymy się przeprowadzić) albo na salony oddzielić część dla młodej do spania.
Ten baby hug spoko opcja jeśli uwazacie , że córka jeszcze z mała na osobne spanie w łóżku w innym pokoju. Łóżeczko dostawne tez by na początek wystarczyło lub kosz Mojżesza :)

Ja miałam ponad miesiąc. Krzyczałam z bolu. Współczuję , że nie pomogli jak należy. Chociaż i tak , że dali Ci zastrzyk. Mi nic nie dali , wróciłam do domu z bólem
ja dostałam skierowanie na rehabilitacje ale po drodze musiałam przejść całą masę innych "specjalistow" I miało się to skończyć na jednej wizycie, na której mieli mi pokazać "prawidłowa postawę" 🤦‍♀️ poszłam prywatnie do fizjoterapeuty, która mi to rozmasowała i nauczyła ćwiczeń żeby sobie pomóc.

Ten baby hug spoko opcja jeśli uwazacie , że córka jeszcze z mała na osobne spanie w łóżku w innym pokoju. Łóżeczko dostawne tez by na początek wystarczyło lub kosz Mojżesza :)
właśnie on mi pasuje, bo jest wysoki na tyle że starsza nie wpadnie na maleństwo, no i jest na kółkach, więc mi łatwiej by było jeździć z salonu do sypialni itp.

reklama
Do góry