Ice41
Fanka BB :)
Ja jestem zaraz za Tobą - wtorekJa mam w poniedziałek to chyba teraz ja jestem następna w kolejce. Też mnie już wzięło na zakupy i oglądanie rzeczy dla malucha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem zaraz za Tobą - wtorekJa mam w poniedziałek to chyba teraz ja jestem następna w kolejce. Też mnie już wzięło na zakupy i oglądanie rzeczy dla malucha
Ja tez mam w poniedziałekJa jestem zaraz za Tobą - wtorek
U mnie 6+1 też@Rudzielec11 @positives_vibes🍀🌸🌈🐬 który będzie u Was tc+d na wizycie?
A byłaś już czy to pierwsza wizyta?U mnie 6+1 też
PierwszaA byłaś już czy to pierwsza wizyta?
Jestem co prawda na majowych mamach, termin wypada mi raczej na końcówkę miesiąca, więc też podglądam was tutaj. Jestem obecnie 6+2, mdłości największe miałam w tym tygodniu w którym spóźniał mi się okres, teraz przyznam szczerze że to chwilowe momenty w ciągu dnia. Piersi też mnie mniej bolą. To co odczuwam to takie pobolewanie w podbrzuszu ale nie zbyt silne no i zmęczenie - senność. I widzę że i w majowych i tutaj objawy faktycznie zaczynają się zmniejszać. Gdzieś wyczytałam, że to nic groźnego, po prostu ciało się zaczyna przyzwyczajać i akceptować ciążęNie mam takich objawów jak Wy w sensie mdłości tak dokuczliwych,brzuch czasem pobolewa jak na okres. Piersi bola ale mniej niż tydzień temu choć jak ide po schodach i ściągam stanik to czuje
Jestem dobrej myśli, naprawdę mam mega nastawienie ale w głębi duszy się boje…