Mama_n.s.
Fanka BB :)
u nas panele schowane pod kartonemu nas panele idą już to trochę czyściej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas panele schowane pod kartonemu nas panele idą już to trochę czyściej
Ja mam chłopczyka w drodze więc my imię juz mielismy wybrane nawet przed zajściem w ciaze.W sumie to ma się podobać Tobie...
To jest Tosia?
To może Tola?Mi bardzo! Chciałabym tak nazwać córkę ale moja mama na psa o imieniu Tosia Więc odpada
No wlasnie tez mi sie podoba Tosia. A nie ma takiego imienia. Na Antonine chyba bym sie nie zdecydowała, ale na Tosie jak najbardziejmi się podoba Tosia ewentualnie Antosia, ale pełne już niestety nie wlasnie
Właśnie w sumie można spróbować, dużo zdrobnień się"usamodzielnia"... Jest już nawet Kuba jako osobne imię i Magda też... Kiedyś nie do pomyślenia, był Jakub i Magdalena.No wlasnie tez mi sie podoba Tosia. A nie ma takiego imienia. Na Antonine chyba bym sie nie zdecydowała, ale na Tosie jak najbardziej
Bardzo ładnie, Antonia, TosiaA podoba się wam imię Antonina?
Oj tak gorzej jakby dziecko przybiegło, a ja bym powiedziała „ale ja psa wołałam”hahahahha dwie osoby by reagowały
Tola też mi się bardzo podobaJa mam chłopczyka w drodze więc my imię juz mielismy wybrane nawet przed zajściem w ciaze.
A Antonina pytam, bo ktoś szuka inspiracji Tak, Tosia.
To może Tola?
właśnie ostatnio szukając imion zauważyłam że można mieć na imię Kuba a nie Jakub tylko. Nie wiedziałam tego wcześniejWłaśnie w sumie można spróbować, dużo zdrobnień się"usamodzielnia"... Jest już nawet Kuba jako osobne imię i Magda też... Kiedyś nie do pomyślenia, był Jakub i Magdalena.
ja już mam dość remontu a mój Pan ma dość mnie i moich wiecznych fochówu nas panele schowane pod kartonem