reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Przepraszam Was najmocniej, ale nie dam rady nadrobić całego wątku ;) pytanie być może już było, więc przepraszam za ponowne :D może któraś z Was jest z Warszawy?
Ja jestem z Warszawy, dokładniej praktycznie centrum i będę chciała rodzić na Starynkiewicza (najbliżej i szpital 3stopnia referencji)

reklama
A całkiem dobrze [emoji4] ale w łożysku nic nie znaleźli, a mojego synka nie zbadali... Nawet nie histopatoligocznie [emoji17] lekarka nie dostała wiadomości, że chcemy zbadać... Jakieś burdel mieli, Hugo wie... Więc nawet nie wiadomo jak zadziałać i z czym zadziałać u mnie. Czy to we mnie coś nie tak, czy w synku było coś nie tak [emoji2370]
Ale bałagan [emoji17] ale Powiem Ci ze ja po swojej poprzedniej stracie w 20tc też się z tym bałaganem zderzyłam.. Kazali mi dzwonic i pytać czy maluszek już jest do odebrania, jak zadzwoniłam to nie mieli pojęcia gdzie jest, kto może go odebrać i w ogóle a ostatecznie odebralam go przekazanego w taki sposób że nigdy tego nie zapomnę.. Tyle tylko że hist pat zrobili które w moim wypadku i tak nie było potrzebne

I to jest paradoks naszego państwa... Wykłócają się na każdym kroku że każde życie jest ważne a później jak coś jednak pójdzie nie tak to kobiety ronią w nieludzkich warunkach, muszą łapać to co wypada do kubeczków i szukać w tych resztkach swojego maleństwa, a zmarłego ciałka nikt nie traktuje z należytym szacunkiem 😩

I to jest paradoks naszego państwa... Wykłócają się na każdym kroku że każde życie jest ważne a później jak coś jednak pójdzie nie tak to kobiety ronią w nieludzkich warunkach, muszą łapać to co wypada do kubeczków i szukać w tych resztkach swojego maleństwa, a zmarłego ciałka nikt nie traktuje z należytym szacunkiem 😩
Bo już umarło czyli nie jest życie...
Poza tym jak już się urodzi to nie jest życiem poczętym to też już jest zostawione samemu sobie 🤬😵

Ja jestem z Warszawy, dokładniej praktycznie centrum i będę chciała rodzić na Starynkiewicza (najbliżej i szpital 3stopnia referencji)
Masz może jakieś doświadczenia z tym szpitalem? Miałam dwa poprzednie cc w Bródnowskim i ogólnie mega sobie chwalę. Ale to było 5i 4 lata temu i nie wiem, jak jest teraz :)

Masz może jakieś doświadczenia z tym szpitalem? Miałam dwa poprzednie cc w Bródnowskim i ogólnie mega sobie chwalę. Ale to było 5i 4 lata temu i nie wiem, jak jest teraz :)
Nie mam, ale czytałam, że oddziały są po remontach.
12lat temu tam wylądowałam na sorze, gdzie podali mi w 26tc sterydy na rozwój płuc, ale udało się podrzynać ciążę.
Teraz prowadzę tam ciążę, ale byłam dopiero na 2 wizytach, bo wcześniej było ciężko z terminami to prowadziłam prywatnie.

Hej 🙂dziewczyny z niskim ciśnieniem , mam pytanie , czy mierzycie ciśnienie na obu rękach? Mam problem , bo gdy mierze na lewej górne ciśnienie nie przekracza 100 a na prawej tak i jest zawsze spora różnica 🤔

Hej 🙂dziewczyny z niskim ciśnieniem , mam pytanie , czy mierzycie ciśnienie na obu rękach? Mam problem , bo gdy mierze na lewej górne ciśnienie nie przekracza 100 a na prawej tak i jest zawsze spora różnica 🤔
Słyszałam, że to normalne i powinno się mierzyć z prawej (chyba że masz serce z prawej to wtedy z lewej ręki - i do pomiaru powinna być lekko zgięta na wysokości serca)

reklama
Do góry