Mimi94
Fanka BB :)
Jumana Space, żelowe koła, 6 amortyzatorów czyli na każdy teren odpowiedni. Duża gondola.i jaki polecacie ? ( jaki wybrałyście )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jumana Space, żelowe koła, 6 amortyzatorów czyli na każdy teren odpowiedni. Duża gondola.i jaki polecacie ? ( jaki wybrałyście )
Ja też planuje używany, czekam tylko na okazje jak się trafi coś fajnegoCzy tylko ja kupuję wózek używany?![]()
Prawdopodobnie padnie na bebetto Luca.
My kupiliśmy używany ale w stanie prawie idealnym [emoji3526]Czy tylko ja kupuję wózek używany?[emoji2] [emoji848] Prawdopodobnie padnie na bebetto Luca.
My kupiliśmy nowy Bebetto Bresso ClassCzy tylko ja kupuję wózek używany?![]()
Czy tylko ja kupuję wózek używany?![]()
Ja chciałam ale model na który się zdecydowaliśmy wyszedl pod koniec 2021 i nie ma jeszcze używek.. [emoji23]Czy tylko ja kupuję wózek używany?[emoji2] [emoji848] Prawdopodobnie padnie na bebetto Luca.
Przeszłam to g....o od 22 grudnia do dziś jestem na l4....pierwsze 5 dni od pojawienia się objawów były bardzo ciężkie następne już były w miarę jak przy grypie. W konsultacji z ginekologiem brałam paracetamol co 2-3 godziny w dzień regularnie przez pierwsze 3-4 doby i bardzo dużo piłam. Długo byłam osłabiona po tym ale już jest ok we wtorek mam nadzieję wrócić do pracy jescze na jakiś miesiąc i idę na L4Dziewczyny a jak u was z covidem? W moimi otoczeniu coraz więcej ludzi choruje i boję się że w końcu i mnie dopadnie...
Mało się znam na zabiegach kosmetycznych ale odnośnie peelingu to przeciwwskazań chyba nie maWłaśnie mam.A chociaż peeling z kawy?
A co moze się komuś nie podobać w tym imieniu?My chcemy dać malutkiej na imię Sandra,ale mało komu się podoba i nie wiem co zrobić.
A zdradzisz jakie?My tak samo do tego podchodzimy jeśli chodzi o imię dla chłopca. Co chwile słyszymy, będzie mały Antoś albo Stasiu. A my już wstępnie wybraliśmy i nie będzie to aż tak popularne. I szczerze mamy w nosie komu się będzie podobać a komu nie [emoji57]
Heheno Franek i Jasio to faktycznie teraz takie najbardziej popularneJa też sie zapierałam, że nie chce popularnego imienia, nawet na początku tutaj o tym wspominałam, ale myślałam, że będzie córkaproblem się pojawił gdy okazało się, ze będzie syn. Przewertowaliśmy całą encyklopedie imion i przy każdym mieliśmy jakie uwagi i sie krzywilismy, bardzo długo dyskutowaliśmy i ostatecznie będziemy wybierać pomiędzy Frankiem i Jankiem czyli tez czołowka najpopularniejszych imion
już wolimy mega popularne niz takie które nam się nie podoba..
A ja miałam strzelać że HilaryHahah nie Bambo, az tak tesciow nie poniosla fantazjapartner ma na imie Gaweł
![]()
A wiesz co bo to tak jest że jak się dziecko urodzi to się na nie woła na milion sposobówMi się bardzo podoba Aleksander, zdrobniale Olek i tak wołam do siostrzeńca. Ale np siostra i jej mąż wolaja do małego Aleks i to mi się kompletnie nie podoba bo to takie wymuszone, nie polskie [emoji57] ale to takie moje skromne zdanie.
Też tak uważam! Pjona!Mi się bardzo podoba Aleksander, zdrobniale Olek i tak wołam do siostrzeńca. Ale np siostra i jej mąż wolaja do małego Aleks i to mi się kompletnie nie podoba bo to takie wymuszone, nie polskie [emoji57] ale to takie moje skromne zdanie.