Moj spi z pieluchaDo czego można używać pieluch tetrowych poza tym że jako pieluchy? Bo ja będę używać tych jednorazowych i zastanawiam się czy te wgl mi się przydadzą.A te inne rodzaje to po co ?
Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj spi z pieluchaDo czego można używać pieluch tetrowych poza tym że jako pieluchy? Bo ja będę używać tych jednorazowych i zastanawiam się czy te wgl mi się przydadzą.A te inne rodzaje to po co ?
Przydadzą się przy karmieniu, na wyjście do lekarza, do przykrycia w wózku, do kąpieli na spód wanienkiDo czego można używać pieluch tetrowych poza tym że jako pieluchy? Bo ja będę używać tych jednorazowych i zastanawiam się czy te wgl mi się przydadzą.A te inne rodzaje to po co ?
Lóżeczko, które potem będzie tapczanikiemA jakie zamówiłaś?
O tak fotelik plus baza to też duży koszt.My dziś oglądaliśmy wózki i naszą uwagę przykuł adamex cristiano special. Lekki, wydaje się wygodny, a do tego nie jest drogi, bo około 2 tysięcy. Myślalam, że z 3k lekko będę musiała liczyć.
No ale jak się do tego dołoży jeszcze fotelik i bazy do auta to juz kwota się robi pokaźna niestety.
Jaka baza??O tak fotelik plus baza to też duży koszt.
U mnie 18 tydz i już prawie 4 kg jem raczej zdrowo, dużo spaceruje z psem… cóż poradzićCześć Dziewczyny,
Mam pytanie o Wasz wagę, jutro zaczynam 20tc (19+0). Waga startowa to 64 kg, niestety przez moje dolegliwości ciążowe, które wciąż się utrzymują jestem na minusie, aktualnie 60,3 kg.
Jak to u Was wyglada?
Miłej soboty!
Bardzo fajneLóżeczko, które potem będzie tapczanikiem
Do auta, żeby na jeden klik wpiąć fotelik. Zamiast pasów.Jaka baza??
Dokladnie takDo auta, żeby na jeden klik wpiąć fotelik. Zamiast pasów.