Super dzięki.Wizyte mam 12 stycznia A połówkowe w drugiej połowie miesiąca, ale tak się nie mogę doczekać, że masakra hehe.Maluszek strasznie się wierci.Podobno ma być dziewczynka, ale tyle ma siły, że wydaje mi się, że jednak będzie chłopczykWitamy [emoji846] rozgość się
reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
Link do: Saugella AmnioCheck, test do samokontroli wycieku wód płodowych, 6 szt..Dziewczyny szukam testu na wykrywanie wód płodowych w formie wkładek. Mam dość spore wodniste upławy i chciałabym być spokojna niestety wszędzie na internecie jest napisane że mają braki w magazynie i nie wiem gdzie to kupić a wiem ze w aptekach stacjonarnych nie mają. Może któraś z was słyszała o takich wkładkach?
Ja tu kupilam ale nie mają właśnie już :/
ja kupowalam łóżeczko i materac. Przetrwało pierwsze dziecko, myślę że przetrwa i drugie :-) jeszcze nie myślałam nad tym, czy będziemy wymieniać materac. Ale pewnie też w pierwszej kolejności udalibysmy się tamCzy któraś z Was kupowała łóżeczko, a przede wszystkim materac z ikei? Warto czy może polecacie inne sklepy?
Hmmmm
Oj, coś się dzieje niepokojącego?Jednak mam straszne problemy ze stresem przez bardzo burzliwy związek z facetem.Dlatego jeden dzień jest świetny A drugi beznadziejny.Jest ciężko.
Jetkaa
Znalazlam Link do: Zaopatrzenie gabinetów ginekologicznych | sklep.meringer.plDziewczyny szukam testu na wykrywanie wód płodowych w formie wkładek. Mam dość spore wodniste upławy i chciałabym być spokojna niestety wszędzie na internecie jest napisane że mają braki w magazynie i nie wiem gdzie to kupić a wiem ze w aptekach stacjonarnych nie mają. Może któraś z was słyszała o takich wkładkach?
Mam nadzieję, że z dzidziusiem nie dzieje się przez to nic złego,Ale odnoszę wrażenie, że przez te krzyki maluszek boi się taty.Gdy ten po awanturze wchodzi do pokoju to dzidziuś przestaje się ruszać.Tak jakby czuł,Że on jest w pobliżu kiedy wzrasta mi tętno.Wychodzi z pokoju i dzidzia spowrotem kica.Ojciec też nie wykazuje zainteresowania dzieckiem. Gdy jest zdenerwowany mówi straszne rzeczy.Często przez to płaczę.Nie rozumiem dlaczego mnie to spotyka.Bardzo go kocham choć mnie krzywdzi A sam domaga się szacunku.Oj, coś się dzieje niepokojącego?
Hmmmm
Przerobiłam taki związek (raz cudownie, raz awantura), młody urodził się z 2 węzłami na pępowinie, żył 12h...Mam nadzieję, że z dzidziusiem nie dzieje się przez to nic złego,Ale odnoszę wrażenie, że przez te krzyki maluszek boi się taty.Gdy ten po awanturze wchodzi do pokoju to dzidziuś przestaje się ruszać.Tak jakby czuł,Że on jest w pobliżu kiedy wzrasta mi tętno.Wychodzi z pokoju i dzidzia spowrotem kica.Ojciec też nie wykazuje zainteresowania dzieckiem. Gdy jest zdenerwowany mówi straszne rzeczy.Często przez to płaczę.Nie rozumiem dlaczego mnie to spotyka.Bardzo go kocham choć mnie krzywdzi A sam domaga się szacunku.
Współczuję.
reklama
I co rozstaliście się po tym czy jeszcze przed porodem?Przerobiłam taki związek (raz cudownie, raz awantura), młody urodził się z 2 węzłami na pępowinie, żył 12h...
Współczuję.