reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Witaj, to nie tylko ja spodziewam się wcześniaka 😅
Nefrolog, z którą rozmawiałam, stwierdziła, że to bardzo dobrze, że się tak szykuje na wcześniaka, bo przy moich obciążeniach (na szczęście nie związanych z cukrzycą) "pewnie nie będą czekać" - jej słowa.
Oby wcześniej podali sterydy na płuca... Ekhmmm
Jestem po cesarce...niestety źle zszytej..mam dziurkę na 5 milimetrów wewnątrz, cukrzycę i nadciśnienie..🙈 więc wszystko może się zdarzyć...😔

reklama
Dziewczyny szukam testu na wykrywanie wód płodowych w formie wkładek. Mam dość spore wodniste upławy i chciałabym być spokojna niestety wszędzie na internecie jest napisane że mają braki w magazynie i nie wiem gdzie to kupić a wiem ze w aptekach stacjonarnych nie mają. Może któraś z was słyszała o takich wkładkach?

Ja dostałam wytyczne na prenatalnych aby zglosic się w 20 tygodniu. Więc równo w połowie :D muszę przedzwonić i umówić się na konkretny termin

reklama
Dziewczyny szukam testu na wykrywanie wód płodowych w formie wkładek. Mam dość spore wodniste upławy i chciałabym być spokojna niestety wszędzie na internecie jest napisane że mają braki w magazynie i nie wiem gdzie to kupić a wiem ze w aptekach stacjonarnych nie mają. Może któraś z was słyszała o takich wkładkach?
Musisz poszukać w aptekach online... Albo po dzwonić po aptekach

Do góry