Jetkaa
Fanka BB :)
Najważniejsze żeby się zmieścić w tym 18-22 tygodniu,kazda ma inaczej
Ja 18tydz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najważniejsze żeby się zmieścić w tym 18-22 tygodniu,kazda ma inaczej
Ja 18tydz
Nie słyszałam, ale w sumie dla takiego maluszka dobrze by nie było intensywnych zapachów "nowości".Oglądaliśmy dzis łóżeczka i chyba będziemy już zamawiać. Podobno łóżeczko, komode itp powinno się złożyć 2 miesiące szybciej żeby zapach sklepowy się ulotnił czy jakoś tak. Słyszałyście o tym?
Ja nie słyszałamOglądaliśmy dzis łóżeczka i chyba będziemy już zamawiać. Podobno łóżeczko, komode itp powinno się złożyć 2 miesiące szybciej żeby zapach sklepowy się ulotnił czy jakoś tak. Słyszałyście o tym?
Nie, ale to w sumie logiczne. Dzięki!Oglądaliśmy dzis łóżeczka i chyba będziemy już zamawiać. Podobno łóżeczko, komode itp powinno się złożyć 2 miesiące szybciej żeby zapach sklepowy się ulotnił czy jakoś tak. Słyszałyście o tym?
Oglądaliśmy dzis łóżeczka i chyba będziemy już zamawiać. Podobno łóżeczko, komode itp powinno się złożyć 2 miesiące szybciej żeby zapach sklepowy się ulotnił czy jakoś tak. Słyszałyście o
Materac tez warto wywietrzyc wczesniej. Nasz po odpakowaniu z folii smierdzial strasznie chemia i chyba z dwa tygodnie stal w przeciagu, zeby caly zapach uciekl.Nie, ale to w sumie logiczne. Dzięki!
część zakupionych materacy musi być rozłożona z wyprzedzeniem, by przybrać optymalny kształt.Materac tez warto wywietrzyc wczesniej. Nasz po odpakowaniu z folii smierdzial strasznie chemia i chyba z dwa tygodnie stal w przeciagu, zeby caly zapach uciekl.
To właśnie mojego zaczęłam przygotowywać, że zakup czeka nas na początku kwietnia, a nie później...Materac tez warto wywietrzyc wczesniej. Nasz po odpakowaniu z folii smierdzial strasznie chemia i chyba z dwa tygodnie stal w przeciagu, zeby caly zapach uciekl.
Witaj, to nie tylko ja spodziewam się wcześniakaDobry wieczór Serdecznie witam wszystkie mamusie. Jestem nowa..mam 34 lata..to moja 4 ciąża... Dokładnie 15 tydzień
..termin mam na 30 czerwca..jednak już wiem , że urodzę szybciej przez cukrzycę ciążową Pozdrawiam