reklama
sansavieria
Fanka BB :)
Nie wiem jak to jest poza cukrzyca, ale w cukrzycy to znaczy że za mało się je, warto wtedy zjeść coś przed snem.
Też mam te paski
Też mam te paski
Marta509
Navi
Tak ja miałam nie dawno takim wyniki i tak jak już dziewczyny pisały tzn że trochę za mało jesz na noc. Ketony wychodzą jak organizm jest podobno wygłodzony u mnie się to sprawdziło bo wtedy miałam duże mdłości i bardzo mało jadłam. Generalnie powiedział żeby się nie martwić tylko częściej spożywać posiłek.Dziewczyny czy któraś miała wyniki badań moczu i miała wysoki wynik ketonów?
Mimi94
Czy któraś z Was jest po in vitro na cyklu sztucznym?
Odstawiłam progesteron według zaleceń bo łożysko powinno już przejąć funkcje produkowania go i od momentu całkowitego odstawienia pogorszyło mi się samopoczucie. I zastanawiam się czy to przypadek czy rzeczywiście przez to. Może za szybko odstawilam przez co mi poziom proga spadł a teraz już sama produkuje i złe się czuje bo ten poziom musi się wyrównać... No tak sobie tłumaczę bo 13+0 a ja od kilku dni wymiotuję gdzie wcześniej to było od wielkiego dzwona...
Odstawiłam progesteron według zaleceń bo łożysko powinno już przejąć funkcje produkowania go i od momentu całkowitego odstawienia pogorszyło mi się samopoczucie. I zastanawiam się czy to przypadek czy rzeczywiście przez to. Może za szybko odstawilam przez co mi poziom proga spadł a teraz już sama produkuje i złe się czuje bo ten poziom musi się wyrównać... No tak sobie tłumaczę bo 13+0 a ja od kilku dni wymiotuję gdzie wcześniej to było od wielkiego dzwona...
Kundlica
Ja miałam izolacje bo byłam chora wcześniej niż on. Ale nie miałam appki [emoji4]A Ty miałaś jakąś narzuconą kwarantannę czy nie?
Co do forum - @aniaslu pisała, że Was dodała, więc może coś musi zatrybic [emoji848]
@Mama_n.s jak uwielbiam święta w tak licznym gronie! [emoji7] jak babcia żyła to zawsze wszyscy spotykaliśmy się u niej wlasnie i to piękne święta były [emoji3059]
joszka
A z dnia na dzień odstawiłaś całkowicie ? Ja od początku brałam progesteron (3xduphaston i 3xprogesteron bensis) i od 13/14 tc powolutku schodze po 1-2 tabletce tygodniowo, obecnie do wtorku biorę 2 tabletki, a poźniej jeszcze cały tydzień po 1 tabletce więc progesteron całkowicie odstawię 17+0. Na samym początku lekarz z kliniki niepłodnosci mi rozpisal zeby brac duphaston do 13+0, a ten drugi do 14+0 ale lekarz prowadzący mi przedłużyl.Czy któraś z Was jest po in vitro na cyklu sztucznym?
Mimi94
Tak schodziłam według schematu z tym, że miałam skończyć z końcem 12tcA z dnia na dzień odstawiłaś całkowicie ? Ja od początku brałam progesteron (3xduphaston i 3xprogesteron bensis) i od 13/14 tc powolutku schodze po 1-2 tabletce tygodniowo, obecnie do wtorku biorę 2 tabletki, a poźniej jeszcze cały tydzień po 1 tabletce więc progesteron całkowicie odstawię 17+0. Na samym początku lekarz z kliniki niepłodnosci mi rozpisal zeby brac duphaston do 13+0, a ten drugi do 14+0 ale lekarz prowadzący mi przedłużyl.
reklama