MamaLama
Fanka BB :)
U mnie tak.Dziękuję zastanawiam sie czy wasi lekarze badali przezierność karkowa na poprzednich USG ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tak.Dziękuję zastanawiam sie czy wasi lekarze badali przezierność karkowa na poprzednich USG ?
Ja też jutro prenatalne Ale o dziwo jestem nawet spokojna. Będzie dobrze!Który tydzień u Ciebie? Ja czekam na jutrzejsze prenatalne jak na szpilkach, już chciałabym czuć malucha, byłabym spokojniejsza na pewno
Witajcie jestem Mysia, m 29 lat ,jestem mamą dwóch szkrabów
syn 11lat
Córka 6lat i termin porodu z miesiączki 28.06 lecz z USG 21.06 jestem mamą wczesniaczki z 28tc ,także obecna ciaza będzie rozwiązana na pewno szybciej więc się terminem nie sugeruje miło was poznać
konflikt serologiczny,tak zdrowa dziewczynka ważyła 1500gram 9/¹⁰ pkt appgarWitaj! Oj to wczesny bardzo poród, znasz powód? Jak córka?
Ja nie spotkałam się z tym, żeby lekarz badał przezierność karkową na zwykłym USG, wyłącznie na prenatalnych miałam to sprawdzane.
Ja miałam na kontrolnej wizycie tydzień przed prenatalnym i lekarz przy okazji sprawdzał też przezierność.Witaj! Oj to wczesny bardzo poród, znasz powód? Jak córka?
Ja nie spotkałam się z tym, żeby lekarz badał przezierność karkową na zwykłym USG, wyłącznie na prenatalnych miałam to sprawdzane.
No to super waga i punkty jak na ten tydzień!konflikt serologiczny,tak zdrowa dziewczynka ważyła 1500gram 9/¹⁰ pkt appgar
Ja wiem, że niektórzy lekarze to sprawdzają na zwykłych wizytach miałam na myśli, że w moim wypadku robiono to tylko na prenatalnych. I szczerze mówiąc dla mnie tak jest lepiej bo nie chcialabym, żeby sprawdzał to lekarz bez certyfikatu FMF. No chyba, że prowadzący go posiada to inna sprawa.Ja miałam na kontrolnej wizycie tydzień przed prenatalnym i lekarz przy okazji sprawdzał też przezierność.
Ha, czyli znowu tak przeczytałam.. oczywiście chodziło mi o to, że lekarz sprawdzał przeziernosc we wcześniejszych ciążach podczas usg.Witaj! Oj to wczesny bardzo poród, znasz powód? Jak córka?
ZdrowiejDziękuję bardzo pierwsze prenatalne mam 17.12 czekam niecierpliwie ale mam przeczucie że noszę pod sercem synka muszę tylko wyzdrowieć bo jestem Bardzo przeziębiona ,a niestety mogą prenatalne źle wyjść na badaniach dzidziusia
i jaka Ci wyszła?Ja miałam na kontrolnej wizycie tydzień przed prenatalnym i lekarz przy okazji sprawdzał też przezierność.