Kundlica
Fanka BB :)
Jasne, dopisuje Cię na listę [emoji4] umknelas mi [emoji4]A czy ja się mogę też dopisać do tej prywatnej grupy? [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne, dopisuje Cię na listę [emoji4] umknelas mi [emoji4]A czy ja się mogę też dopisać do tej prywatnej grupy? [emoji4]
Super! DziękiJasne, dopisuje Cię na listę [emoji4] umknelas mi [emoji4]
Ale super kubek [emoji7]Z mężem mieliśmy nie robić sobie prezentów ale wczoraj to zobaczyłam i stwierdziłam, że muszę to dać mojemu [emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 1346613
Gdzie to znalazłaś?Z mężem mieliśmy nie robić sobie prezentów ale wczoraj to zobaczyłam i stwierdziłam, że muszę to dać mojemu [emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 1346613
Ja to tez widziałam ale przerazila mnie cenaZ mężem mieliśmy nie robić sobie prezentów ale wczoraj to zobaczyłam i stwierdziłam, że muszę to dać mojemu [emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 1346613
Gdzie to znalazłaś? [emoji7]
Nie miałam tak, ale zaufała bym, bo ten zestaw brzmi ok jak na skurcze [emoji4]Cześć wszystkim. Pisze z pytaniem czy któraś z Was miała przypadek podobny do mojego, wróciłam od lekarza i okazało się ze te moje bóle są spowodowane kurczącej się macicy. Widać na usg jak uciska dzidziusia. Zaleciła mi duphaston i mgb6 oraz odpoczynek. Ogólnie wszystko Ok, szyjka 4cm. Zastanawiam się czy wybrać się do innego lekarza na konsultacje czy poczekać czy cos się poprawi bo tabletkach. Co myślicie ?
Noo 110zl... Ale kombinuje inaczej [emoji16] na allegro są kubki z dowolnym nadrukiem, może zrobią mi coś podobnegoJa to tez widziałam ale przerazila mnie cena [emoji33]