reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Ja też od kilku dni czuje się jakoś dziwnie, 2czoraj i dziś to myślałam, że zemdleje, sprzątałam łazienkę weszłam na krzesło żeby z piłki zetrzeć a tu nagle jakby mi tlenu brakowało, serce zaczęło mi walić, niedobrze mi było normalnie cała aż się trzęsłam od razu szłam się położyć a przedwczoraj tak przy robieniu obiady mi zrobiło. Strasznie zaczęłam czuć zapachy chyba jeszcze bardziej niż na początku.. Wszystko mi przeszkadza,ale za to nie mam problemów z jedzeniem. Co chwilę bym coś jadła też tak macie? Nom stop jestem głodna zjem obiad i czuje, że się nie najadłam a sporą porcję jem.
Ja wczoraj z mężem i psem poszliśmy a spacer, było wszystko super, do momentu powrotu. Na klatce wchodzę zawsze w masce. Pod domem zabrakło mi tchu, myslalam, że maz będzie mnie zbierał z wycieraczki. Następny raz wchodzimy na raty [emoji38]

reklama
Jezeli Cie to uspokoi, to u mnie hcg 19,8 a pappa 4,24. Zarowno wyniki usg prenatalne jak i nifty pro wyszły super [emoji4]
Nie ma reguły chyba, faktycznie wpływa na cały wynik USG i reszta. Mam ogromną nadzieję że wszystko z moim maleństwem jest ok🙏🙏❤️❤️ ale dziękuję Ci kochana, takie informacje pomagają 😘😘😘

Nie ma reguły chyba, faktycznie wpływa na cały wynik USG i reszta. Mam ogromną nadzieję że wszystko z moim maleństwem jest ok[emoji120][emoji120][emoji3590][emoji3590] ale dziękuję Ci kochana, takie informacje pomagają [emoji8][emoji8][emoji8]
Dokładnie, to jest jakkis skomplikowany algorytm i szkoda czasu i nerwow zeby samemu interpretowac [emoji4] na pewno wszystko bedzie dobrze a dzieciaczek zdrowy.

Ja też od kilku dni czuje się jakoś dziwnie, 2czoraj i dziś to myślałam, że zemdleje, sprzątałam łazienkę weszłam na krzesło żeby z piłki zetrzeć a tu nagle jakby mi tlenu brakowało, serce zaczęło mi walić, niedobrze mi było normalnie cała aż się trzęsłam od razu szłam się położyć a przedwczoraj tak przy robieniu obiady mi zrobiło. Strasznie zaczęłam czuć zapachy chyba jeszcze bardziej niż na początku.. Wszystko mi przeszkadza,ale za to nie mam problemów z jedzeniem. Co chwilę bym coś jadła też tak macie? Nom stop jestem głodna zjem obiad i czuje, że się nie najadłam a sporą porcję jem.
Tak samo mam.. Też mi serce szybko kołacze czasami ot tak.. Sapie jak nie wiem co i nie raz mecze się sama ze sobą [emoji2368] to aktualnie moje jedyne dolegliwości.. No i jestem najedzona i głodna jednocześnie a daje rade zjeść mniejszr porcje niż zawsze..

Tak samo mam.. Też mi serce szybko kołacze czasami ot tak.. Sapie jak nie wiem co i nie raz mecze się sama ze sobą [emoji2368] to aktualnie moje jedyne dolegliwości.. No i jestem najedzona i głodna jednocześnie a daje rade zjeść mniejszr porcje niż zawsze..
Z tym kołataniem serca to chyba norma.. ja mam to samo niby ciśnienie w normie ale czasami czuję jak wali aż w gardle.. ja siedzie na L4 więc prawie że nic nie robię, męczy mnie wszystko.. ale wolę tak niż pracować ponad siłę :) co do jedzenia, codziennie o 7 rano budzę się z mega głodem, jem chrupki kukurydziane jeszcze na łóżku i pomaga to chwilę przedłużyć czas na wstawanie 😁

Załączniki

• Screenshot_20211210-162627_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20211210-162627_Samsung Internet.jpg
    123,4 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Do góry