reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Myślę że błąd w ankiecie może być spowodowany tym że na początku nie było odpowiedzi - nie wiem . Był tylko syn albo córka ;) póki co głos oddały 34 osoby to można sprawdzić o ewentualnie poprawić.
Dziewczyny z dzisiejszych prenatalnych, jak tam? Juz po, czy jeszcze czekacie?

reklama
Melduję się! Jestem zachwycona prenatalnymi - czułam się zaopiekowana, pod okiem dwóch lekarzy i widziałam, że dołożyli starań, żeby wszystko sprawdzić [emoji3590] szykuje mi się zdrowa, uparta i niewspółpracująca córeczka! [emoji7] Oboje o płci mówili z dość dużym przekonaniem więc wracamy teraz z mężem do domu, a że mu nawet do głowy nie przyszło że wiem już kto tam mieszka to dostanie odpowiedni prezencik w domku [emoji7][emoji3590] usg 12+1, a pannica miała 5,75cm [emoji4]

Byłam totalnie spokojna, bez stresu, ale jak wyszłam z gabinetu ze zdjęciem w ręku i informacja, że po tym badaniu wygląda, że wszystko jest w najlepszym porządku i teraz oby to potwierdziły wyniki z krwi to siadlam i czułam jak mi się łzy zbierają do oczu.. I przyznam że jak to pisze to też mnie aż zwija [emoji3064][emoji3064]

Dtaralam się nadrobić wszystkie informacje dzisiejsze i cieszę się że same dobre wiadomości tutaj [emoji7][emoji3590]

Melduję się! Jestem zachwycona prenatalnymi - czułam się zaopiekowana, pod okiem dwóch lekarzy i widziałam, że dołożyli starań, żeby wszystko sprawdzić [emoji3590] szykuje mi się zdrowa, uparta i niewspółpracująca córeczka! [emoji7] Oboje o płci mówili z dość dużym przekonaniem więc wracamy teraz z mężem do domu, a że mu nawet do głowy nie przyszło że wiem już kto tam mieszka to dostanie odpowiedni prezencik w domku [emoji7][emoji3590] usg 12+1, a pannica miała 5,75cm [emoji4]

Byłam totalnie spokojna, bez stresu, ale jak wyszłam z gabinetu ze zdjęciem w ręku i informacja, że po tym badaniu wygląda, że wszystko jest w najlepszym porządku i teraz oby to potwierdziły wyniki z krwi to siadlam i czułam jak mi się łzy zbierają do oczu.. I przyznam że jak to pisze to też mnie aż zwija [emoji3064][emoji3064]

Dtaralam się nadrobić wszystkie informacje dzisiejsze i cieszę się że same dobre wiadomości tutaj [emoji7][emoji3590]
Super wiadomości 🤩 atmosfera badania też jest mega ważna. Wiedziałaś wcześniej że przy badaniu będzie dwóch lekarzy?

Ale się cieszę, że badania przebiegło pomyślnie 🤗🤗 dziś dzień córeczek ❤❤

Dziewczyny ja również melduje się po prenatalnych. Jeszcze chwile przed badaniem dostałam wyniki nifty. Badania wszystkie dobrze, dzidzia szalała ale ładnie wszystko pokazało no i będzie chłopiec :) a my imiona mamy dla dziewczynki, co do chłopaka żadne mi się nie podobają i nie możemy się dogadać 🤣

Super wieści [emoji3590] gratulacje [emoji3590]

Dziewczyny ja również melduje się po prenatalnych. Jeszcze chwile przed badaniem dostałam wyniki nifty. Badania wszystkie dobrze, dzidzia szalała ale ładnie wszystko pokazało no i będzie chłopiec :) a my imiona mamy dla dziewczynki, co do chłopaka żadne mi się nie podobają i nie możemy się dogadać 🤣
Jest i chłopiec z dzisiejszych badan 👍 wszyscy odwrotnie , ja chciałam syna dzis córka i też nie mamy imienia 😂 do tego koleżanka mi napisała co ma termin na koniec maja że była na badaniach i chłopiec- u niej trzeci syn i liczyła na córkę a tu klops 😂😂

reklama
Super wiadomości [emoji2956] atmosfera badania też jest mega ważna. Wiedziałaś wcześniej że przy badaniu będzie dwóch lekarzy?
Całkowicie nie! W ogóle to inny lekarz miał być, a okazało się, że badanie robił mi robił mi Piotr Góra i Dr Wojtowicz [emoji4] i widziałam że bardzo im zależało żeby wszystko dobrze sprawdzić a przy okazji mi wszystko omawiali - do zmierzenia kości nosowej i przeziernosci robili chyba z 6 zdjęć, ale nie byli zadowoleni. Próbowali przez brzuch, dopochwowo, a ostatecznie poprosili żebym najpierw się ubrała i zmierzyła ciśnienie i za chwilę spróbowali znowu, dopiero wtedy panna ułożyła się idealnie [emoji3059]

Do góry