reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

No ja sie z detektora narazie wyleczylam... Szukalam 4 razy w 12 tygodniu i tez nie znalazlam ani razu. A stres straszny przez to mialam, dopki nie poszlam na prenatalne. Lekarka, kyora robila mi prenatalne oczywiscie mnie ochrzanila i powiedziala, ze detektora to moge kolo 20 tygodnia uzywac, wtedy powinno byc slychac. Wiec ja sobie narazie daruje, lezy w szafie. A w poprzedniej ciazy bylam fanka detektora😉
To samo powiedziała moja, że od 20 tygodnia mogę sobie używać a teraz to niepotrzebny stres i miała rację.

reklama
Hejka 😊dziewczyny kiedy planujecie kupić wózek? Bo ja już zaczęłam oglądać i co jeden to ladniejszy 🥰
Po prenatalnych chcemy iść się rozejrzeć, żeby w ogóle wiedzieć, na co zwracać uwagę. Ja ostatnio wózek prowadziłam chyba z młodszą siostrą jak miałam 5 lat 😂 A chcemy kupić pewnie jakiś lepszy, tyle że używany. Więc w styczniu zacznę się rozglądać na olx, bo tam to jak jakaś fajna oferta to może szybko zniknąć.
W ogóle mam tak, że super mi się ogląda rzeczy dla dzieci, ale nawet jak chciałam kupić jakąś drobnostkę, to mam straszny opór i najchętniej nie kupowałabym nic aż do porodu.

Po prenatalnych chcemy iść się rozejrzeć, żeby w ogóle wiedzieć, na co zwracać uwagę. Ja ostatnio wózek prowadziłam chyba z młodszą siostrą jak miałam 5 lat 😂 A chcemy kupić pewnie jakiś lepszy, tyle że używany. Więc w styczniu zacznę się rozglądać na olx, bo tam to jak jakaś fajna oferta to może szybko zniknąć.
W ogóle mam tak, że super mi się ogląda rzeczy dla dzieci, ale nawet jak chciałam kupić jakąś drobnostkę, to mam straszny opór i najchętniej nie kupowałabym nic aż do porodu.
Oj ja też bym kupiła wszystko ale potem czuje jakąś blokadę w sobie i przechodze obok tych cudownych ciuszkow😍

Ja patrząc na wózek dobieram go do miejsca gdzie mieszkam.. Mam drogę do domu w kamieniach. Więc np wiem ze mój przyszły wózek musi mieć dmuchane duże koła :) może być duży bo mam gdzie go schować :) i napewno bym chciała żeby był uniwersalny.. Jakiś beż, brąz nawet błękitny. Dodatki będą pod płeć w wózku..

reklama
Ja będę zwracać uwagę na lekkość i skomplikowanie w zakładaniu gondoli. Gdyby się jeszcze znalazł z wąskim rozstawem kół, to byłabym przeszczęśliwa :)

Do góry