Genadia
Fanka BB :)
No to faktycznie lipaNo ale strach ze kobieta jest ginekologiem-położniczka... skoro takie coś niewie...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to faktycznie lipaNo ale strach ze kobieta jest ginekologiem-położniczka... skoro takie coś niewie...
coś pięknegoZobacz załącznik 1342333
Zobacz załącznik 1342335
Jego kochane oczka. I włoskiteraz mam część jego na moim serduszku
No w piatek powiem jemu, ze nie jestem zbytnio zadowolona z tej wizyty, bo to on mnie do niej wyslał.No to faktycznie lipamyślałam, że tak Ci powiedziała asystentka już po wizycie u ginekologa. No to ja bym się chyba bała chodzić do takiego lekarza...
Noszę raczej M i takie rozmiary zamówiłam, więc radzę brać te, które aktualnie się nosi. Bluzki są super, bo będą nadawać się do karmienia.Super,moje legginsy już też są wysłane powinny być jutrocieszę się że jesteś zadowolona - ja mam 173 cm to tymbardziej mnie cieszy że długie i nie będzie wody w piwnicy
a jak rozmiarowka wypada?
Ja czekam jeszcze miesiąc, potem się zacznie szałJa z kolei przymierzam się do kompletowania wyprawki..ciuszków.. ale jakie ceny [emoji50]
Nie mam już nic po dzieciach.. ale może koleżanki będą miaływięc luz
No ja się na razie przymierzam dopiero [emoji38] a, że grudzień świętami stoi, to pewnie kasa poleci na święta i prezenty.. w związku z czym zakupy dla malucha wystartują od stycznia [emoji38] no i może poznamy już wtedy płeć, to będzie łatwiej [emoji3]Ja czekam jeszcze miesiąc, potem się zacznie szał [emoji2957][emoji48]
MarikaJa mieszkam na Węgrzech i chciałabym imię które w obu językach brzmi i pisze się tak samo![]()
Ja to chyba zadnej zabawy z wyprawki nie bede miec, wszystko mam po corce, jedyne czego mi brakuje to recznikow kąpielowych z kapturkiemNo ja się na razie przymierzam dopiero [emoji38] a, że grudzień świętami stoi, to pewnie kasa poleci na święta i prezenty.. w związku z czym zakupy dla malucha wystartują od stycznia [emoji38] no i może poznamy już wtedy płeć, to będzie łatwiej [emoji3]