reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Moje wieczorne obawy trochę odeszły, udało mi się przez noc jakoś uspokoić myśli. Wstałam przed 12 🙈 zjadłam dwa kawałki tej wczorajszej pizzy i po 10 minutach zrobiło mi się tak dziwnie... Jakby słabo, duszno, czułam jak twarz mi rozsadza z gorąca, w lustrze byłam czerwona jak burak 🙄 i jeszcze mnie na wymioty wzięło. Pizza poszła 🤮 Poleżałam chwilę z nogami w gorze przy uchylonym oknie i przeszło. Ale to było tak nieprzyjemne!!! 🥴 w takich chwilach nie lubię być sama w mieszkaniu 😒

reklama
Moje wieczorne obawy trochę odeszły, udało mi się przez noc jakoś uspokoić myśli. Wstałam przed 12 🙈 zjadłam dwa kawałki tej wczorajszej pizzy i po 10 minutach zrobiło mi się tak dziwnie... Jakby słabo, duszno, czułam jak twarz mi rozsadza z gorąca, w lustrze byłam czerwona jak burak 🙄 i jeszcze mnie na wymioty wzięło. Pizza poszła 🤮 Poleżałam chwilę z nogami w gorze przy uchylonym oknie i przeszło. Ale to było tak nieprzyjemne!!! 🥴 w takich chwilach nie lubię być sama w mieszkaniu 😒
Dlatego tak boję się gastro, a w ciąży narkoza to chyba nie za dobry pomysł :/

Dlatego tak boję się gastro, a w ciąży narkoza to chyba nie za dobry pomysł :/
W ciąży chyba odpada. Musiałabyś po porodzie dopiero się zdecydować. Ale koszt gastroskopii prywatnie z narkozą to też taki koszt że się człowiek dwa razy zastanawia czy to badanie jest na pewno konieczne 🤦‍♀️

A czemu nie ma szans? Ja wczoraj tez miałam prenatalne przez brzuch i normalnie wszystko było dokładnie widać.
Mi lekarz na wizycie zwykle usg tez robił przez brzuch bo jak stwierdził jestem szczupła 😅 i rzeczywiście było widać wszystko chociaż zdjęcie nie takie piekne wyrazne 10+6 ;) dododam że mam chyba 2 kg nadwagi wg BMI. Także to chyba zależy od wagi i budowy ciała jak ktoś jest bardziej puszysty to niestety odpada przez brzuch ;)

reklama
Do góry