Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj tylko kanapki z ogórkiem i pomidoremJa tez nie jadłam drwala ale ma w środku mięso i boczek, a mnie obrzydzają na razie te rzeczy
No ciekawe. Daj znać jak spróbujesz bo alkoholowe grzance uwielbiamCześć dziewczyny co myśli je o grzańcu bezalkoholowym? Zapach świąt niby pisze ze bez alko Zobacz załącznik 1340075Zobacz załącznik 1340076
Gdzie kupiłaś? Wiem że wina bezalkoholowe są ohydne, ale może to z przyprawami będzie ok.Cześć dziewczyny co myśli je o grzańcu bezalkoholowym? Zapach świąt niby pisze ze bez alko Zobacz załącznik 1340075Zobacz załącznik 1340076
Market dinoGdzie kupiłaś? Wiem że wina bezalkoholowe są ohydne, ale może to z przyprawami będzie ok.
Wino bardziej w smaku korzenne spróbowałam zimne troszeczkę ismakujeNo ciekawe. Daj znać jak spróbujesz bo alkoholowe grzance uwielbiam
ja mam dzisiaj jednak drwala w toalecieDrwal wjechał na salony
A to mój numer 1Ja dzisiaj tylko kanapki z ogórkiem i pomidorem