reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Dziękuję. Póki co się trzymam, a syn ma się całkiem dobrze więc może się uda. [emoji110][emoji110]
Zdrówka dla Was! oby szybko minęło synkowi i aby Cię nie zaraził. Ja się panicznie boję wymiotów i z tego powodu mdleję. Nie znam rozwiązania na to.
@Mamamonia88 Ojej. Może jeszcze znajdę jakieś spokojniejsze imię? [emoji23]

reklama
Ja tak 7-8 tydzień miałam. Teraz leci 11 i już by było ok to jelitówka [emoji17]
Ja się boję, ani razu nie wymiotowałam w tej ciąży i już raczej najgorsze za mną. Jak było bardzo źle w 9-10tc to używałam wszystkich możliwych sposobów domowych czasem łącznie i udało się bez wymiotów. Ale były dni, że od rana do wieczora mi nudności nie przechodziły.

Cukrzyca ciazowa jest od 90 :) jesli choc o 1 przekracza to dieta, a jak się utrzymuje to insulina nocna. Ja bralam przy synu i zdrowy :) nie ma sie co brac insuliny. Tj bezpieczny lek.
ja miałam 91i mi lekarz powiedział że wyniki w normie 😂 a z tego co czytałam to zakres jest do 92 więc chyba nie do końca z tą cukrzyca od 90

No ale nie jestem specem a widzę że co lekarz to inne zdanie. Możliwe też że niebawem będę wyniki powtarzac.

Ja miałam cukier 104 , później na krzywej wynik pierwszy 95 -po 1h- 172 po 2h- 130 i jak bylam wczoraj u lekarza to dal mi skierowanie fo diabetologa . Idę we wtorek zobaczymy co powie :)

reklama
Do góry